Ai ras brânza greșit până acum! Cum se folosește, de fapt, răzătoarea VIDEO

Citeste tot despre: 

Orice preparat capătă un plus de savoare dacă adaugi puțină brânză rasă deasupra, fie că vorbim de cartofi, paste sau legume. Trebuie să afli însă un lucru. Ai folosit greșit răzătoare până acum.

Mișcarea este una cunoscută de mulți. Pui răzătoarea în picioare, apoi freci bucata de brânză de lamele de pe margine, într-o mișcare verticală, de sus în jos, nu-i așa? De fapt, nu!

Un videoclip postat pe un canal de gătit a devenit viral, stârnind un val de controverse în mediul online.

„Ok, abia acum am aflat cum se folosește răzătoarea Mă simt ca o fraieră”,a scris o utilizatoare de Twitter.

Vezi pe Clickpentrufemei.ro cum se folosește corect! 

Genial! Cum sa îți cureți gențile murdare

Cum cureți aragazul rapid cu două ingrediente banale

Loading...
 
 

Citește și

  • Este greu să treci peste sentimentul de a nu avea suficient spaţiu într-o bucătărie mică, de a nu şti unde poţi înghesui toate sertarele de care ai nevoie, masa, electrocasnicele. Dar dacă ştii să foloseşti fiecare centimetru de spaţiu şi le organizezi pe toate eficient, vei reuşi să creezi un loc de care să te îndrăgosteşti.

  • Rafturile magazinelor sunt pline cu tot felul de vase de bucătărie: din inox, din teflon, termorezistente,cu capac sau închise ermetic. De mărimi şi culori diferite, îţi iau ochii şi parcă ai vrea să cumperi cât mai multe. Dar nu toate îţi sunt şi folositoare. Iată ce anume îţi trebuie cu adevărat în bucătărie.

  • Bucătăria este, poate, cea mai personală dintre toate camerele casei tale. E locul unde mâncarea prinde gust şi familia prinde culoare. Sună bine, nu? Dar ce e de făcut dacă spaţiul din bucătărie se micşorează de la o zi la alta, dacă vasele nu îşi mai găsesc locul şi dacă masa devine un adevărat câmp de luptă?

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1