13 lucruri pe care nu le ştiai despre vară

Citeste tot despre: 

Statisticienii americani au analizat îndeaproape verile din intervalul 1980-2015 şi au descoperit o serie de ciudăţenii specifice acestui anotimp.

Ştiaţi că...

 1. Pe perioada verii, din cauza căldurii, Turnul Eiffel se înalţă cu 15 centimetri?
 2. La nivel mondial, creşte alarmant numărul sinuciderilor faţă de restul anului, iar cercetătorii cred că e din cauza fluctuaţiilor hormonale?
 3. Este anotimpul când creşte libidoul, sunt procreaţi cei mai mulţi copii şi se propagă cele mai multe boli?
 4. Strămoşii noştri credeau că cerul coboară pe pământ pentru că ziua se lungea, iar noaptea se scurta?
 5. Copiii născuţi vara suferă de hiperactivitate, deficienţe de atenţie, au o personalitate rebelă şi sunt imaturi până la 40 de ani?
 6. Vara au loc cele mai multe flirturi, relaţii extraconjugale, sunt organizate cele mai multe nunţi şi au loc cele mai multe accidente rutiere?
 7. În acest anotimp au loc cele mai multe toxiinfecţii alimentare şi boli digestive?
 8. Cel mai consumat aliment de sezon la nivel mondial este pepenele care conţine 92% apă?
 9. Cea mai lungă paradă în bikini din istoria lumii a avut loc la 12 august 2012, în China şi a reunit 1.085 de participanţi?
 10. Este intervalul în care copiii iau în greutate, părinţii au probleme cu dinţii şi bunicii au un nivel de stres ridicat?
 11. Cele mai frecvente accidentări din timpul verii sunt la: locul de joacă, la scăldat, trampoline, la câmp şi la gătare?
 12. În zilele de luni, din timpul verii, este cel mai ridicat risc să divorţaţi sau să vă despărţiţi de partenerul de viaţă?
 13. Cuplurile care se formează în acest anotimp au peste 65% şanse să reziste o viaţă întreagă?

 

loading...
Loading...

Citește și

 • Cei mai mulţi burlaci lucrează în vânzări

  Se ştie că Revelionul, Crăciunul, participarea la nunţi şi botezuri sunt momentele în care persoanele singure simt cel mai mult nevoia unui partener. Dar nu numai atunci. Potrivit sondajelor, vara e o altă perioadă în care se simte mai acut singurătatea.

 • par vara sanatate balsam stralucire

  Părul tău este mai predispus ruperii și uscării, din cauza temperaturilor ridicate de afară. Din fericire, există câteva trucuri care te ajută să remediezi problemele provocate de razele puternice ale soarelui.