VIDEO Trăieşte în doar 24 de metri pătraţi, dar când a deschis dulapurile…

spatiu.jpg

barbat amenajare spatiu incapere metri
Bărbatul a reuşit să transforme un spaţiu atât de mic, într-o încăpere cu totul specială
Foto: Captură Youtube
Citeste tot despre: 

Deşi locuieşte în doar 24 de metri pătraţi, Christian Schallert a amenajat totul cu multă creativitate. Vei rămâne uluit când vei descoperi cum şi-a organizat acest bărbat locul în care trăieşte!

Incredibil ce a reuşit să facă! Bărbatul din filmuleţul următor a studiat difverse reviste de specialitate, unde a găsit o mulţime de sfaturi practice pentru amenajarea eficientă a unui apartament de mici dimensiuni. Christian Schallert nu e adeptul luxului, de aceea consideră că omului îi sunt necesare doar câteva lucruri esenţiale: aşternuturi curate, o saltea confortabilă, un frigider, apă curentă şi un cuptor la care să poată găti atunci când are nevoie. Dar ceea ce e cu totul surprinzător e amenajarea ingenioasă a lucrurilor care stau atât de bine ascunse în spatele uşilor. Concluzia? Când ai o casă mică, eşti extrem de ordonat şi toate lucrurile sunt foarte bine organizate. Vă lăsăm să admiraţi imaginile şi să furaţi câteva idei!

Locuieşte în 24 de metri pătraţi, dar de fapt...

Loading...

Citește și

  • O firmă din Barcelona construiește hotelul Galactic Suite Space Resort, care se pregătește să-și primească primii turiști pe la jumătatea anului 2012.

  • Să devii tată în spaţiu este o experienţă neobişnuită, pe care o trăieşte unul din astronauţii de pe naveta americană Atlantis, amarată la Staţia spaţială internaţională (ISS) de miercuri.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1