VIDEO Râdeau că e supraponderală! Replica ei impresionantă

grasuta.jpg

oameni supraponderala grasuta blonda
Oamenii chicoteau mereu când o vedeau în sala de fitness. Cum le-a răspuns ea?
Foto: Captură Youtube
Citeste tot despre: 

De fiecare dată când vedem o persoană supraponderală, suntem tentaţi să gândim că aceasta mânâncă nonstop. Nu e deloc aşa. Exemplul următor ne va pune serios pe gânduri şi va demonstra că, uneori, poate fi vorba de o gravă problemă de sănătate a acelei persoane care trăieşte o dramă.

Poate că uneori suntem tentaţi să criticăm persoana supraponderală din faţa noastră sau să ne amuzăm pe seama kilogramelor acumulate, crezând că aceasta mănâncă peste măsură. Să ne gândim de două ori înainte de a face acest lucru. Clipul următor vă prezintă cazul unei femei care, deşi a acumulat multe kilograme peste greutatea normală, nu a mâncat niciodată peste măsură. Iată care sunt frământările interioare ale femeii! Impresionant!

“Acesta este corpul meu. Este corpul unei persoane care se confruntă cu o tulburare de alimentaţie. Acest corp e neînţeles. Cei care mă văd consideră că stau toată ziua pe canapea (…) Toţi îmi spun că nu este bine să fii gras, că trebuie să mănânc mai sănătos. Însă atunci când mă văd la sala de fitness, încep să-şi dea coate şi să râdă îndeajuns de tare ca eu să îi aud. Mă consideră o glumă. Înainte de a-mi spune ce e greşit cu corpul meu, lasă-mă să-ţi spun ce e frumos la el. Acest corp poate alerga kilometri întregi fără nicio problemă, acest corp e puternic, are forme, are muşchi şi are celulită. Acest corp e alimentat cu mâncare sănătoasă, nu se îmbolnăveşte dacă din când în când primeşte şi ceva nesănătos. Acesta e corpul care se laudă cu măsura XL pe care o au majoritatea femeilor din America şi ar trebui reprezentat aşa cum e în realitate… frumos. Acesta este singurul corp pe care îl voi avea pentru toată viaţa. Îmi arată cum depune efort şi îmi arată progresul. De ce să nu fiu mândră de el? De ce să nu fie lăudat? Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce a făcut pentru mine. Sunt recunoscătoare pentru stilul alimentar sănătos pe care l-am adoptat, atât mental cât şi fizic. Sunt mândră de ceea ce am devenit. Acesta este corpul meu.”, informează livebiz.ro.

Loading...

Citește și

  • Un german care cântărea nu mai puţin de 230 de kilograme a murit după ce a refuzat să meargă la o grădină zoologică pentru a-şi face o radiografie, în contextul în care spitalul local nu dispunea de un aparat de radiografie suficient de mare pentru el.

  • România se află printre primele zece ţări din Europa, în ceea ce priveşte rata obezităţii. Hrana bogată în grăsimi şi lipsa de mişcare a făcut ca 30% din populaţia adultă a ţării să sufere de obezitate, potrivit medicului Constantin Dumitrache de la Institutul Naţional de Endocrinologie "C. I. Parhon".

  • Copiii cu vârsta sub cinci ani care nu dorm suficient prezintă mari riscuri de a deveni obezi înainte de terminarea claselor primare, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii americani, publicat în Archives of Pediatric and Adolescent Medicine şi preluat de AFP.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1