VIDEO N-ai fi crezut ce poţi realiza dintr-un simplu borcan!

lanterne.jpg

borcan bombat lanterne toamna
Un borcan uşor bombat este ideal pentru realizarea lanternelor
Foto: Captură Youtube
Citeste tot despre: 

Cu puţină imaginaţie şi ceva pricepere, ne putem confecţiona singuri un obiect decorativ deosebit, inspirat de culorile calde ale toamnei. Imaginile următoare vă vor uimi!

Un borcan care are o formă uşor bombată este, practic, cea mai bună alegere pentru început.

În plus, ne sunt necesare doar câteva materiale pentru a realiza un ornament în forma unui felinar, care răspândeşte în jurul lui culoarea arămie a frunzelor specifice toamnei. Vă lăsăm să urmăriţi toţi paşii pe care îi aveţi de făcut, pentru a realiza cele mai speciale lanterne de toamnă!

Vezi cum poţi realiza singur lanternele superbe de toamnă

Loading...

Citește și

  • Austria nu mai este de multă vreme țara al cărei fotbal stârnește interes, așa cum se întâmpla în anii 80, de pildă. Cu toate acestea, o competiție precum Cupa are farmecul ei, mai cu seamă că toate echipele pornesc cu șanse egale, meciurile fiind eliminatorii.

  • Varză, gogoşari, morcovi, conopidă, castraveţi sau gogonele. În curând, va veni vremea să pui murăturile pentru iarnă. Dar ai şi borcanele potrivite? Iată câteva sfaturi despre cum se aleg şi cum se pregătesc vasele pentru murături.

  • Veselie mare la Sărbătoarea Usturoiului, organizată în Parcul Naţional „Lia Manoliu”, din Capitală. „Vedeta” festinului a fost dulceaţa de usturoi.