VIDEO Iată ce creaţii poţi face dintr-un pepene verde cu miezul roşu!

pepene.jpg

pepene rosu figurine creatii
Dintr-un pepene verde cu miezul roşu pot fi făcute diverse figurine
Foto: Captură Youtube
Citeste tot despre: 

Vara a trecut, dar noi vă oferim câteva soluţii despre cum poţi orna o masă cu figurine speciale din pepene verde cu miezul roşu.

Cu imaginaţie, creativitate, dar şi cu îndemânare, dintr-un pepene verde cu miezul roşu pot apărea tot soiul de figurile: un arici, un rechin sau o floare, care pot fi aşezate la loc de cinste în mijlocul mesei, sub forma unor ornamente deosebite.

Aceste adevărate sculpturi din pepene pot fi realizate foarte simplu. Mai întâi prin a desena cu un marker zona pe care ai de gând să o modelezi, apoi prin a o decupa cu mare grijă. Apoi se taie şi se scobeşte pepenele potrivit modelului ales, în cazul de faţă un arici şi un rechin.
Din păcate, vestea tristă este că aceste adevărate opere de artă nu îşi pot păstra nici gustul şi nici aspectul mai mult de 24 ore.

Loading...
 
 

Citește și

  • Vedetele internaţionale au uimit organizatorii români de spectacole cu pretenţiile care mai de care mai exagerate pe care le-au avut înainte de a urca pe scenă. Românii, în schimb, sunt mai modeşti.

  • Vrei să fie mare, roşu şi extrem de dulce. Nu întotdeauna un pepene are gustul atât de bun precum culoarea! Ce trebuie să faci ca să cumperi fructul perfect? Forma, aspectul şi culoarea codiţei pot oferi indicii despre cât de copt este fructul, conform www.obiectiv.info.