VIDEO Emoţionant! N-ai fi crezut ce fac cei doi artişti pe ringul de dans

dans.jpg

dans ring artisti dansatori psiune
Cei doi dansatori oferă o adevărată lecţie de viaţă
Foto: Captură Youtube
Citeste tot despre: 

Emoţie şi pasiune! Cele două cuvinte ar putea caracteriza cel mai bine dansul celor doi artişti, dans pe care vi-I prezentăm în imaginile următoare.

Sensibilitatea momentului artistic prezentat în acest filmuleţ vă va înduioşa profund!

Vă lăsăm să îi admiraţi pe Alex şi Jacqueline Glijn, un cuplu de dansatori olandezi, potrivit livebiz.ro. Cei doi formează un cuplu oarecum neobişnuit, deoarece partenera este imobilizată într-un scaun cu rotile. Privindu-i pe aceşti dansatori, veţi realiza că o dizabilitate nu împiedică pe nimeni să se exprime artistic la cotele cele mai înalte. de menţionat că spectacolul s-a desfăşurat la Issoudun, Franţa, iar momentul artistic excepţional a fost aplaudat de cei prezenţi, care au văzut în evoluţia celor doi dansatori o emoţie fără sfârşit...

Loading...
 
 

Citește și

  • Este povestea celor 11 membri ai formaţiei „No limit“, tineri cu deficienţe de auz de la Centrul Şcolar „Beethoven“ din Craiova, care au impresionat până la lacrimi, vineri seara, la emisiunea „Românii au talent“.

  • "American Wrestling Rampage", primul spectacol de acest gen organizat în România, va oferi un duel crâncen între Sid Vicious, un uriaş de 2,05 metri şi 150 de kilograme şi adversarul său X-Pac.

  • LaTasha Marzolla (30 de ani), pe numele ei complet, este o luptătoare americană de arte marțiale mixte și, de asemenea, o practicantă de kick-boxing, care concurează în prezent într-un campionat de amatori. Publicul din lumea întreagă a descoperit-o odată cu pictorialeledin Playboy.