Vă vine să credeţi? Au fost concepuţi în aceeaşi zi

40-peglob-foto-1-3-col-frati1.jpg

Alex şi Kurt s-au născut în iunie 2003
Foto: facebook

Incredibil! Şase copii ai lui Marie şi Randy Johnson, concepuţi în aceeaşi zi din anul 2002, au astăzi vârste diferite. Doi copii au 15 ani, alţi doi copii au împlinit 1 an şi o lună şi ultimii doi au numai 5 luni.

Povestea celor 6 fraţi concepuţi în aceeaşi zi, care s-au născut pe parcursul a 15 ani, fascinează întreaga lume! Sunt rezultaţi din embrionii soţilor Marie şi Randy Johnson, ambii în vârstă de 53 de ani, din Bloomington, Minnesota, SUA. Marie avea probleme grave la ovare şi credea că nici un bărbat nu o va lua de soţie din această cauză. Din cauza afecţiunii de care suferea, nu putea să rămână însărcinată pe cale naturală.

Marie povesteşte că s-a rugat mult lui Dumnezeu după care l-a cunoscut pe Randy, care nu a fost deranjat să aibă copii prin fetilizare artificială. În 2002, medicii au obţinut pentru ei, prin fertilizare in vitro, 6 embrioni. Procesul de fertilizare “in vitro” înseamnă unirea ovulelor cu spermatozi în afara corpului omenesc, în condiţii speciale, perfect sterile. Embrionii rezultaţi se transferă în uterul femeii.

În uterul lui Marie au fost transferaţi, însă, doar doi embrioni. Asta fiindcă sănătatea nu i-ar fi permis să poarte mai mult de doi copii în pântec. Ea i-a adus pe lume pe Alex şi Kurt, care s-au născut la 11 iunie 2003 şi au astăzi 15 ani.

40-peglob-foto-2-3-col-2-frati.jpg

Matthias şi James s-au născut în noiembrie 2017
Foto: facebook

Ceilalţi 4 embrioni rezultaţi au fost depozitaţi la Centrul Naţional de Donare de Embrioni din SUA. Marie şi Randy Johnson i-au cunoscut pe Jeni şi Danny Gardner, ambii în vârstă de 44 de ani, în 2015. Erau distruşi pentru că încercaseră de şase ori să aibă copii. De fiecare dată, Jeni pierdea sarcina. Impresionaţi de suferinţa lor, Marie şi Randy Johnson au acceptat să le doneze doi dintre embrionii lor din 2002. Medicii i-au transferat lui Jeni, în pântec, embrionii şi aceasta i-a născut pe Matthias şi James în noiembrie 2017. Gemenii ei au acum 1 an şi o 1 lună. 

40-peglob-foto-3-3-col-frati.jpg

Eliana şi Eliza s-au născut în iunie 2018
Foto: facebook

Soţii Marie şi Randy Johnson i-au cunoscut apoi pe soţii Amy Hefner, de 34 de ani, şi Robert Hefner, de 36 de ani. Şi ei se chinuiau de doi ani să aibă un copil. Au fost încântaţi când soţii Johnson le-au propus să le doneze ultimii lor embrioni din 2002. Medicii i-au transferat în pântecul lui Amy, care le-a născut, la 11 iunie 2018, pe gemenele Eliana şi Eliza, care acum au 5 luni. Primii doi şi ultimii doi copii s-au născut în aceeaşi zi, 11 iunie. Cele trei familii sunt acum foarte apropiate, fiindcă cei şase copii sunt, totuşi, fraţi.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1