Unghiile quartz, ultima fiță în materie de manichiură!

btwzpxcbhh2-2-png_700.jpg

unghii manichiura tren quartz
Unghiile rose quartz sunt inspirate de mineralul quartz
foto: Instagram

Nu ştii cum să-ţi mai faci manichiura? Ai încercat de toate şi vrei ceva inedit? Unghiile quartz sunt trendul verii 2017.

Un nou trend în materie de manichiură a luat avânt pe Instagram. Este vorba de unghiile rose quartz, care sunt inspirate din geologie, scrie Bored Panda.

fur-nails-122_700.jpg

unghii imblanite
Este vorba despre aplicarea pe unghiile naturale a unui lipici special pe care se adaugă materialul asemănător firelor de păr.
Foto Mars-salon.com

Unghiile rose quartz sunt inspirate de mineralul quartz, care este unul dintre cele mai întâlnite minerale în scoarţa pământului. Quartz-ul mai este folosit şi ca piatră semipreţioasă în industria bijuteriilor.

Acum, îl poţi purta şi pe unghii. Voi ce spuneţi? Aţi încerca o aşa manichiură?

Loading...
 
 

Citește și

  • Cristina Mărgineanu , din Sibiu, este tehnician de unghii de patru ani, şi a descoperit foiţele de aur în urmă cu câteva luni, la târgurile de specialitate.

  • Nu e nevoie să mergi de fiecare dată la salon pentru a avea o manichiură impecabilă. Poţi să ţi-o faci singură, acasă. Pentru aceasta, trebuie să urmezi câteva sfaturi de la specialiştii brandului de oje Jessica, utile atât pentru sănătatea unghiei, cât şi pentru o cât mai mare rezistenţă a ojei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1