Un papagal şi-a dat de gol stăpânul care avea o aventură cu menajera

papagal.jpg

papagal barbat kuweit adulter
Papagalul a început să repete prin casă textele romantice pe care stăpânul i le spunea amantei
foto arhivă

Să nu te încrezi niciodată într-un papagal. Un bărbat a dat de belele după ce înaripata l-a dat de gol în faţa nevestei.

Se pare că bărbatul ar fi avut o relație extraconjugală cu menajera, iar papagalul a început să repete prin casă textele romantice pe care acesta i le spunea amantei.

Cei doi soți trăiesc în Kuweit, unde adulterul se pedepsește cu închisoarea. Aşa că femeia a plecat cu papagalul la poliţie, pe post de martor, scrie metro.co.uk. Din fericire pentru bărbat, procurorii nu au putut să-l acuza de adulter, întrucât înregistrările nu servesc drept probe în instanţă.

Autorităţile au stabilit că toate cuvintele spuse de către papagal ar fi fost o probă slabă în instanţa, iar avocatul femeii nu ar fi putut să dovedească faptul că papagalul a repetat ce a auzit de la stăpânul său, ori a auzit la TV şi la radio acele cuvinte.

 

Loading...

Citește și

  • Cât e ziulica de lungă, Lilo, un papagal din specia Amazon, stă pe bara din preajma caselor de marcat. El este mascota magazinului sătmărean, dar şi paznicul atent ca nu cumva cineva să fure din produse.

  • Papagalul Shen a devenit vedeta unei grădini zoologice din pădurea Hongshan, din apropiere de Nanjing, provincia chineză Jiangsu.

  • Americanca Anne Lowery a cheltuit 55.000 de euro, adică 2,2 miliarde lei, în încercarea disperată de a-şi salva papagalul, în vârstă de 42 de ani, care mai mult de un an s-a luptat cu cancerul.

  • Se ştie prea bine că papagalii sunt păsări ce reuşesc, cu multe antrenamente, să imite diverse sunete şi chiar să vorbească.