Ultima modă pe internet e supersexy! Fetele se pozează cu pixul sub sâni

sani_4.jpg

sani
Chinezoaicele se fotografiază ținând un pix sub sâni
foto: captură

O nouă modă încinge rețelele sociale în China! Tinerele vor să arate că au cu ce se lăuda. Chinezoaicele au lansat o provocare foarte sexy sub hashtag-ul #carrypenunderbreast, prin care fetele sunt rugate să se fotografieze ținând un pix sub sâni și să facă publică imaginea. Răspunsul a fost uluitor, iar spectatorii nu au de ce se plânge. Este inflație de poze sexy!

Provocarea a fost lansată chiar la începutul anului, relatează Daily Mail, citând Hunaqiu.com. Chinezoaicele erau îndemnate să arate că ”sunt cu adevărat femei”. Și care poate fi cea mai bună metodă de a demonstra asta dacă nu printr-un selfie cu pixul sub sâni?

sani_1.jpg

sani
Chinezoaicele se fotografiază ținând un pix sub sâni
foto: captură

 

Sute de femei au răspuns provocării și aproape 1,5 milioane de utilizatori s-au grăbit să admire sânii chinezoiacelor. Se pare că totul ar fi început însă în Japonia, țara de origine a tuturor inițiativelor cu iz pervers, dar povestea a căpătat dimensiuni apocaliptice abia în China.

De parcă asta n-ar fi fost îndeajuns de ciudat, o parte din femeile care au răspuns provocării au supralicitat și au pus câte un pix sub fiecare sân sau au înlocuit banalul instrument de scris cu pensule, tuburi cu cremă sau, ce romantic!, cu trandafiri roșii.

Loading...

Citește și

 • sani goi

  O concurentă a unei emisiuni de entertainment a oferit telespectatorilor un adevărat show sexy atunci când i-au scăpat sânii din sutien. Totul a fost difuzat în direct, spre deliciul celor care urmăreau cu atenție emisiunea în momentele buclucașe.

 • camera de interogari

  Unei avocate în vârstă de 35 de ani i-a fost interzis accesul la cinci închisori, după ce a fost prinsă întreținând relații sexuale în camera pentru interogatorii. Femeia este căsătorită și era avocat al apărării pentru un suspect de tentativă de omor.

 • sex masina joe craig

  Nu în fiecare zi ai șansa să fii un erou. Așa s-a gândit și scriitorul Joe Craig, care a auzit țipătul unei femei ce părea a fi sechestrată într-o mașină. Ce putea să facă? Joe a fugit repede la autovehicul și a deschis ușa, însă a murit de rușine când a văzut cât de mult a greșit. Scriitorul s-a amuzat de ce s-a întâmplat și a povestit totul pe Twitter, spre deliciul internauților.

 • se masturba la volan

  „Fii atent la drum și ține mâinile pe volan”, acesta este sfatul cel mai important dat șoferilor, dar nu e niciun secret că mulți dintre ei nu-l respectă, Dar Clifford Ray Jones nu a respectat aceste reguli, deoarece se masturba și se uita la filme porno pe telefon, în timp ce conducea. Bărbatul a pierdut controlul autovehicului.