Ultima fiţă! Te spală pe cap cu spermă de taur

Sună scârbos, dar este cel mai bun tratament pentru păr din lume! Frizerul iranian Hari Salem, 58 de ani, şi-a deschis un salon de înfrumuseţare în Londra şi, de când a lansat produsul-minune, nu mai face faţă cererilor.

Salonul lui Hari Salem se află în zona Knightsbridge, un cartier de lux din Londra. Un tratament complet de păr şi un tuns costă aici peste 140 de lire sterline (790 de lei). Şi asta pentru că frizerul foloseşte în loc de şampon şi balsam de păr spermă de taur Angus, pe care o aduce tocmai din Noua Zeelandă. „Sperma este congelată imediat după ce a fost recoltată şi nu miroase deloc.

sirian.jpg

Frizerul iranian Salem Hari cere pentru o curăţare a părului 290 de lei, pentru că aduce «marfa» tocmai din Noua Zeelandă

 

Pentru a-i amplifica proprietăţile o combin cu o plantă numită Katera, care este foarte bogată în proteine. Produsul este un fel de Viagra pentru păr şi rezultatul final este uluitor. Sperma de taur întăreşte rădăcina şi firul de păr, îi pune în valoare personalitatea şi are rezultate uimitoare inclusiv în cazul bărbaţilor care suferă de calviţie”, a explicat frizerul, pentru Daily Mail. După ce aplică pe păr „şamponul” 100% organic, îl lasă să acţioneze timp de 10 minute (n.r. nu este nevoie de mai mult de 10 ml de spermă la o spălare), clăteşte şi usucă părul cu aer rece. Efectul este uimitor. Printre clienţii lui Hari sunt nenumărate vedete din showbiz-ul internaţional, printre care şi Gwyneth Paltrow, Sienna Miller, Goldie Hawn sau Madonna. Hari foloseşte acest tip de tratament încă din 2007. Recent, o frizerie din Los Angeles, California, a încercat să îi fure reţeta. Însă nu a avut aceleaşi rezultate, deşi a folosit aceleaşi ingrediente bogate în vitamina B, A şi proteine. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1