Ultima fiţă în materie de manichiură: unghii cu insecte moarte! Ai purta aşa ceva?

hepta_3229666.jpg

unghii fita scorpion
Un nou trend în materie de manichiură a luat avânt pe Instagram
foto: Hepta

Am avut unghii-balon, îmblănite, quartz, cu portrete, dar cele care au devenit acum populare în mediul online le întrec pe toate. E vorba despre unghiile cu insecte moarte.

Un nou trend în materie de manichiură a luat avânt pe Instagram. Nicole Casati este nail artist şi conduce salonul “Deadly Nails” (“nr.red unghii mortale”).

btwzpxcbhh2-2-png_700.jpg

unghii manichiura tren quartz
Unghiile rose quartz sunt inspirate de mineralul quartz
foto: Instagram

Chiar dacă Halloween-ul a trecut, încă sunt la mare căutare unghiile “înfiorătoare”. Astfel că poţi pleca de aici cu un scorpion pe unghie, un păianjen, o gărgăriţă sau chiar un căluţ de mare.  

unghii fita scorpionZoom
foto: Instagram/ Deadly Beauty and Nails Studio

 

Ideea i-a venit lui Nicole, care e specialist în unghii false de 11 ani, după ce fiica ei a venit la ea cu aripa unui fluture. “M-am gândit dacă aş putea găsi o modalitate să o pun pe o unghie. Am dezinfectat aripa şi apoi cu ajutorul acrilului a ieşit asta”, a declarat Nicole.

unghii fita scorpionZoom
Nicole e specialist în unghii false de 11 ani
foto: Instagram/ Deadly Beauty and Nails Studio

 

Clientele au fost încântate şi au început să ceară modele asemănătoare şi chiar să aducă la salon insectele pe care şi le doresc pe unghii.

Voi ce spuneţi? Aţi încerca o aşa manichiură?

unghii fita scorpionZoom
foto: Instagram/ Deadly Beauty and Nails Studio

unghii fita scorpionZoom
foto: Instagram/ Deadly Beauty and Nails Studio

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Cristina Mărgineanu , din Sibiu, este tehnician de unghii de patru ani, şi a descoperit foiţele de aur în urmă cu câteva luni, la târgurile de specialitate.

  • Sexoasa Khloe (27 de ani), sora celebrei Kim Kardashian, are mare grijă de mâinile soţului ei, baschetbalistul Lamar Odom (31 de ani).

  • unghii imblanite

    Fiți pregătite pentru a trece la un nou nivel în vopsirea unghiilor. Faceți cunoștință cu unghiile îmblănite, un nou trend în domeniul manichiurii care cu siguranță va întoarce toate privirile. Nu este vorba despre obișnuitele unghii false, ci de aplicarea pe cele naturale a unui lipici sepecial pe care se adaugă materialul asemănător firelor de păr.