Uimitor ce poate face această femeie la 78 de ani

tyftycfgc.png

femeie greutati
Femeia, în vârstă de 78 de ani, poate ridica 100 de kilograme
Foto Youtube
Citeste tot despre: 

În zilele noastre, antrenamentul în sala de fitness a devenit foarte comun pentru toate categoriile de vârstă. Majoritatea studiilor de specialitate au demonstrat că antrenamentul cu greutăți are efecte benefice asupra organismului, chiar și la o vârstă mai înaintată. Totuși, v-ați aștepta ca o femeie de 78 de ani să poată ridica fără probleme 100 de kilograme?

Shirley Webb pare să fi bătut orice record, dacă există vreunul la categoria ei la ridicatul de greutăți la vârsta de 78 de ani, potrivit Aol.com. În mod paradoxal, în 2014 femeia a mărturisit că abia putea să se deplaseze și avea nevoie de ajutor pentru a urca chiar și câteva scări. Singurul exercițiu pe care îl putea face era să tundă peluza.

Apoi, alături de nepoata sa, Shirley s-a abonat la o sală de fitness din Wood River, SUA, pentru a se antrena. Surprinzător însă, după doar două luni, aceasta este capabilă să ridice până la 100 de kilograme. Femeia se antrenează de două ori pe săptămână pentru a se menține în formă. Shirley urmează să fie înregistrată în Cartea Recordurilor, în luna iunie a acestui an, fiind prima femeie de această vârstă care poate ridica 100 de kilograme.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și