Teroare în Malaesia din cauza unei creaturi ciudate! Pozele i-au terifiat pe locuitori

images.jpg

foto
Internauţii din Malaesia au fost înspăimântaţi de creatura de pe Internet
Foto: Getty

Poliţia din Malaesia a avut o misiune dificilă zilele trecute, aceea de a calma populaţia alarmată de existenţa unei fiinte nepământene pe teritoriul ţării. Zvonul s-a împrăştiat după ce pe internet au apărut nişte imagini care înfăţişează o creatură patrupedă care are un chip asemănăptor celui de bebeluş.

Potrivit mirror.co.uk, ofiţerii de poliţie au fost nevoiţi să nege existenţa reală a creaturii, iar în urma investigaţiilor au ajuns la concluzia că imaginile care înfăţişează vietatea atipică au fost capturate în Pahang, situat în zona estică a Malaesiei. Filmul de câteva secunde ilustrează o creatură mică, de o culoare roz-transparent, care seamănă cu o pisică şi posedă un cap asemănător celui de bebeluş. Vietatea are patru coaste, gheare foarte ascuţite, doi dinţi subţiri şi ascuţiţi şi păr negru scurt. Şeful poliţiei, Datuk Rosli Abdul Rahman susţine că fotografiile şi filmuleţul sunt trucate şi că vietatea este în realitate o jucărie sumbră care se poate achiziţiona de pe internet. "Sper ca oamenii să înceteze să fie speriaţi şi să vehiculeze imaginile cu aşa-zisa descoperire", a declarat Abdul Rahman. Imaginea cu fiinţa atipică circulă în mediul online,iar unii dintre internauţi sunt de părere că vietatea este ţinută într-un laborator secret.

FotoZoom
Creatura s-a dovedit a fi o simplă jucărie bizară
Foto: Facebook

Nu este prima dată când internauţii sunt înspăimântaţi de astfel de invenţii ale imaginaţiei umane. La începutul acestui an, o femeie din Nigeria a susţinut cu tărie că a dat naştere unui ţap după ce a fost însărcinată timp de doi ani.

loading...
Loading...

Citește și

  • foto

    Un caz medical aparte a uimit medicii din Malaezia. Un băiat de 15 ani, suspectat de cancer, a fost diagnosticat cu „foetus in fetu”, după ce doctorii l-au examinat îndeaprope.

  • foto

    Un cercetător rus care se ocupa de creșterea și studierea șerpilor veninoși,Arslan Valeev s-a sinucis, lăsându-se mușat de un șarpe Mamba, pe care îl avea ca animal de companie. Gestul său a fost cu atât mai șocant cu cât cercetătorul și-a filmat gestul extrem și i-a rugat pe cei care au văzut filmul să o sune pe fosta lui soție și să o roage să vină la el acasă, pentru a o vedea pentru o ultimă dată.