Susţine că este mama a 55 de păpuşi!

reborn baby

reborn baby
Aşa arată păpuşile pe care Silvia le consideră copiii săi
Foto: Mirror
Citeste tot despre: 

Dragostea unei mame este cea mai puternică din lume şi depăşeşte orice barieră. Silvia Heszterenyiova(43) oferă o nouă dimensiune conceptului de sentiment matern, căci ea afirmă ca are 57 de copii, 2 biologici, restul de 55 fiind păpuşi adoptate.

Silvia este mama a două fete, Veronika(24) şi Sofia(20), dar totul s-a schimbat în clipa în care acestea i-au dăruit o păpuşă cu ocazia zilei de naştere.  Silvia declară că păpuşa a trezit în ea un profund instinct matern. Acum, nu mai puţin de 54 de păpuşi se află în colecţia personală a australiencei. Ea obişnuieşte să iasă la plimbare cu păpuşile, să le scoată în oraş cu ocazia evenimentelor speciale şi chiar să încarce pe o reţea personală de socializare poze cu jucăriile  suprinse în diverse ipostaze. 

save_as.png

reborn babies
Silvia, la restaurant, alături de cele două fiice şi de o păpuşa Reborn
Foto: Mirror

Silvia deţine un atelier special în care repară micile defecte ale păpuşilor, iar obsesia sa are cote alarmante. Ea confecţionează astfel de jucării pentru femeile care şi-au pierdut copiii, fiind ajutată de fiica cea mică.  Investeşte sume impresionante pentru a mări coelcţia şi afirmă că ar face orice pentru “fiicele”  sale care îi aduc zâmbetul pe buze. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1