A supraviețuit în mod miraculos deși a fost împușcat de două ori în cap

asaf.jpg

impuscat
Asaf (dreapta) a supraviețuit după ce a fost împușcat de două ori în cap
Foto Facebook

Oamenii sunt extrem de vulnerabili în fața armelor de foc. Atacurile teroriste au demonstrat acest lucru de fiecare dată. Uneori se întâmplă însă și miracole; poate afirma cu certitudine un israelian, care a fost de două ori împușcat în cap, dar este încă în viață.

Asaf Bar a trecut printr-o astfel de experiență tragică în timpul atacului terorist lansat de doi palestinieni în Tel Aviv, Israel, pe când se afla la o cafenea cu iubita sa, relatează NyPost.com. "Se aflau acolo pentru a servi micul dejun, iar criminalul, primul lucru pe care l-a făcut a fost să=l împuște de două ori pe Asaf. Cred că băiatul meu este un dar de la Dumnezeu", a declarat tatăl supraviețuitorului. 

Imediat ce a aflat vestea, el a gonit cu mașina de acasă până la spital pentru a salva viața fiului săuy. În tot acest timp, Asaf a rămas conștient în ciuda faptului că unul dintre gloanțe i-a rămas înfipt în craniu. Tatăl victimei a mai declarat, din spusele băiatului său, că teroriștii se aflau la o masă chiar lângă Asaf și iubita sa; purtau costume și râdeau; la un moment dat, unul dintre ei s-a ridicat și a îndreptat arma către Asaf la o distanță de doar o jumătate de metru. 

A supraviețuit pentru că a fost dus imediat la spital, dar tot este un miracol că a trăit după două împușcături care ar fi putut fi mortale.

Loading...
 
 

Citește și

  • taiwan cutremur ruine

    O mică minune s-a consemnat în Taiwan, după cutremurul din noaptea de vineri spre sâmbătă (5-6 februarie). Un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost salvat abia după ce a stat mai mult de o zi sub dărâmături, informează BBC.

  • Doar o minune a făcut ca Adrian Constandache (43 de ani) să fie astăzi în viaţă. Cel mai cunoscut instructor de paraşutism din România a supravieţuit tragediei petrecute în octombrie 2015, la Clinceni. Emoţionat şi bucuros, Constandache şi-a vizitat sâmbătă colegii de la Aeroportul Tuzla.