A spart 100.000 € să întinerească 20 de ani

bee-cameron.jpg

Bee Cameron are 52 de ani

Asta da investiţie! Bee Cameron are în realitate 52 de ani şi este mamă a doi copii, dintre care unul are peste 30 de ani. Cu toate astea, femeia şi-a pus în cap să nu îmbătrânească niciodată.

La 40 de ani a început să îşi facă operaţii estetice: şi-a mărit sânii, şi-a făcut liposucţii, tratamente dermabrazive, injecţii cu botox şi acid hialuronic în buze şi facelift. Pentru a-şi întreţine aspectul juvenil, ea a cheltuit în tot acest interval peste 100.000 €. Dar merită, pentru că atunci când iese în club e agăţată de puşti de 18 ani care o cer de nevastă. „O să îmi fac operaţii până la 90 de ani. Când merg pe stradă, puştii fluieră după mine şi mă tutuiesc. Nu-mi dau mai mult de 28-30 de ani”, a declarat ea, pentru The Sun.

Loading...
 
 

Citește și

 • adelina pestritu

  Adelina Pestriţu este una dintre cele mai stilate vedete de la noi. Deşi nu mai apare seară de seară pe micul ecran, după ce a plecat de la Kanal d, vedeta câştigă din contractele de imagine pe care le are, căci ea este solicitată să promoveze de la haine la diferite produse cosmetice. Nici nu este de mirare că bruneta are treabă multă, având în vedere cât de mult s-a transformat în ultimii ani, cu ajutorul bisturiului şi nu numai.

 • operatii estetice

  În general, anumiți oameni sunt tentați de a-și alege modele în viață, dar nu întotdeauna acestea sunt persoane reale. O femeie a cheltuit peste 17.000 de euro pe operații estetice pentru a arăta exact ca trei celebrități, printre care și un desen animat.

 • elena basescu

  Fotomodel, om politic, europarlamentar, soție și mamă. Elena Băsescu le-a bifat pe toate până la vârsta de 35 de ani. Mezina fostului președinte Traian Băsescu a fost de la bun început o apariție. Brunetă cu ochii albaștri, înaltă, suplă, atletică, Elena părea menită unei cariere de succes orice și-ar fi propus. Admirată fără rezerve, EBa n-a fost însă niciodată foarte mulțumită de felul în care arată, apelând de timpuriu la ajutorul medicilor esteticieni pentru intervenții pe ici, pe colo, prin părțile esențiale.

 • Elena udrea poza veche

  Elena Udrea (42 de ani) se apără! Sau cine se scuză se acuză... Oricum ar fi, fosta blondă de la Cotroceni o ține pe-a ei și spune că nu are nici o modificare artificială în ceea ce privește aspectul fizic.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1