Șocant! Un bebeluș a murit după ce părinții i-au pus calmante în lapte ca să nu mai plângă

bebelus_2.jpg

bebelus lapte mort ptoces parinti
Un bebeluș a murit după ce părinții i-au pus antidepresive în lapte ca să nu mai plângă
foto simbol

Caz şocant în Franţa, unde doi părinţi riscă ani grei de puşcărie după ce şi-au ucis copilul “din greşeală”. Delphine Niepceron (27 de ani) și Cyrille Le Got (43 de ani) au pus antidepresive şi calmante în laptele bebeluşului crezând că astfel îl vor opri din plâns.

Cazul a avut loc în 2015, însă abia acum cei doi francezi vor ajunge în fața instanței pentru a-și afla pedeapsa, scrie Daily Mail.

preot.jpg

botez preot bebelus bruscat cristelnita braila
Preotul îşi iese din fire şi bruschează bebeluşul, care plângea
foto: captură video

Maëlyne avea 13 luni când a intrat în comă şi a murit. Iniaţial, părinţii le-au spus poliţiştilor că fetiţa ar fi băut un pahar de vin. În urma probelor administrate de anchetatori şi a autopsiei s-a constatat că fetiţa avea în sânge substanţe prescrise pentru oameni care suferă de depresie. Anchetatorii au luat probe şi de pe biberonul micuţei. Se pare că părinţii îi puneau antidepresive în lapte ca să nu mai plângă. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei doi riscă până la 20 de ani de închisoare. Cuplul mai are o fetiţă de trei ani.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Iarna face victime! Un bebeluş de o lună a murit, vineri dimineaţă, în comuna Berezeni, din judeţul Vaslui, după ce ambulanţa care mergea să-l salveze a rămas împotmolită în zăpadă, la doar câţiva kilometri de casa lui, anunţă România tv.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1