Șocant! Bebeluș furat de o maimuță de lângă mama sa. Copilul a fost găsit mort

abuzata_sexual_de_maimute.jpg

maimuta casa rapit bebelus
Maimuța a intrat în casă și a furat copilul
foto simbol

Caz șocant în India. Un bebeluș a fost furat de o maimuță, chiar din camera în care dormea alături de mama sa. Femeia povestește cu disperare că nici măcar nu a avut timp să reacționeze.

Maimuța a intrat în casă, a înfășcat copilul și a luat-o la fugă sub privirile îngrozite ale mamei sale.

 
Din păcate, copilul a fost găsit mort într-o fântână, o zi mai târziu. Acesta avea doar două luni, iar cei care anchetează cazul sunt de părere că a murit înecat, după ce maimuța l-a scăpat în fântână, scrie BBC.

În anumite zone din India, maimuţele, aflate în căutare de hrană, sunt deseori violente, dar acesta este primul caz în care a fost furat un copil. Polițiștii încearcă acum să prindă maimuța pentru preveni repetarea tragediei.

 

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Femela-urangutan Oshine a fost convinsă cu greu de îngrijtorii de la o grădină zoologică din Marea Britanie să renunţe la dulciuri şi să treacă pe salate, informează Daily Mail.

  • Zhora, un cimpanzeu de 26 de ani, este alcoolic şi fumător înrăit. Animalul, adus la grădina zoologică din Rostov în urmă cu cinci ani, a fost artist de circ, dar dependenţa de alcool şi de ţigări l-a ruinat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1