Şoc! A călătorit în timp şi ne spune cum o să arate lumea în 2028

noe.jpg

noe calatoria in timp
Noe, omul din viitor, nu a vrut să îşi dezvăluie chipul în timpul interviului

Povestea lui Noe, călătorul în timp a uimit lumea! „Bărbatul din anul 2028” spune că se numeşte Noe, are 50 de ani şi s-a întors în timp pentru a ne povesti ce va fi peste 10 ani. Interviul şocant a fost difuzat pe canalul YouTube „Paranormal Elite”.

Noe şi-a riscat viaţa să se întoarcă în timp pentru a avertiza omenirea cu privire la viitorul imediat. Deşi are încă păr negru în cap, bărbatul din viitor susţine că are 50 de ani. Din cauza călătoriei în timp el a ajuns să sufere de depresie şi stări de panică severe. A acceptat totuşi să acorde un interviu istoric pentru un canal YouTube. Scopul principal al întoarcerii în timp a lui Noe este acela de a „avertiza omenirea că tehnologia călătoriilor în timp există încă din 2003 şi este folosită în scopuri oculte de organizaţii ultrasecrete. Călătoria în timp nu va fi disponibilă publicului larg decât abia în 2028”.

Noe a profitat de acest „eveniment din viitor” şi este unul dintre primii călători temporali întorşi în timp pentru a face dezvăluiri. Pentru a confirma bagajul de cunoştiinţe din viitor, Noe a declarat: „Nu încerc să induc în eroare pe nimeni. Singurul meu obiectiv este acela de a arăta că există călătoria în timp şi să confirm asta prin propria-mi persoană. Mai întâi de toate trebuie să vă spun că acest fenomen a fost realizat în premieră mondial în 2003, dar a fost folosit doar de organizaţii secrete. Publicul larg nu s-a putut bucura de descoperirea călătoriei în timp decât în 2028”. Noe a povestit că arată de 20 de ani, în ciuda faptului că a împlinit recent 50 de ani, datorită unor medicamente secrete.

 

„În 2028, organizaţiile secrete vor recunoaşte că deţin posibilitatea de a călători în timp şi o vor împărtăşi publicului larg. În 2021, la nivel mondial va exista un dispozitiv extrem de popular, care seamănă cu ochelarii Google şi arată ca nişte ochelari normali. Acesta va putea procesa şi stoca întreaga capacitate a computerelor din 2017. Problema este că în 2020, tot Donald Trump va fi ales preşedintele Americii. O pot spune cu o precizie de 100%. Ştiu că multă lume nu mă va crede, dar vă spun că ăsta e adevărul”, a mai spus Noe. Omul viitorului a mai adăugat că în viitorul apropiat toate maşinile vor fi electrice şi acestea vor avea o autonomie de 1.000 de kilometri la o singură încărcare. Inteligenţa Artificială va fi îmbunătăţită simţitor în ritmul dezvoltării şi diversificării de pe piaţa energetică mondială.

loading...
Loading...