Soacra a născut copilul nurorii

24-glob-foto-5-3-col-mama-soacra.jpg

Mama soacră, împreună cu nora, Kayla, fiul, Cody, şi nepoţelul Kross

A trecut peste orice prejudecată! Patty Resecker a născut nu demult copilul fiului ei. Femeia a purtat sarcina în locul nurorii ei, care nu putea deveni mamă. E mândră că şi-a adus pe lume nepoţelul.

Americanca Patty Resecker, de 50 de ani, din Texarkana, Arkansas, s-a oferit să devină mamă surogat pentru nora şi fiul său, Cody. Asta pentru că soţia lui Cody (30 de ani), Kayla Jones, de 29 de ani, nu putea să rămână însărcinată. Pe când avea numai 17 ani, medicii au descoperit în uterul Kaylei o tumoare, pe care au trebuit să i-o extirpe. Operaţia a fost complicată şi, pentru a fi siguri că tumoarea nu va recidiva, i-au scos şi o parte din uter. Din această cauză, nora nu ar fi putut avea niciodată copii. Neavând uterul complet, Kayla nu are cum să poarte o sarcină.

Văzând cât de mult suferă atât nora, cât şi fiul său, fiindcă nu puteau avea odrasle, Patty s-a oferit să le poarte ea copilul. Nu a deranjat-o că mulţi au râs de ea că a rămas gravidă, practic, cu copilul fiului.

Deşi femeia era deja la menopauză, medicii au decis că ea va putea purta sarcina cu ajutorul unor injecţii hormonale în primul trimestru. Ei au recoltat ovule de la nora Kayla, le-au fecundat in vitro cu sperma de la Cody. În final a rezultat un embrion bun care a fost introdus în uterul lui Patty. Însăşi nora, care este asistentă medicală, i-a făcut injecţiile hormonale soacrei.

Recent, aceasta l-a născut pe propriul ei nepoţel, Kross, care este perfect sănătos. “Am fost atât de fericită în timp ce eram însărcinată cu micuţul, vorbeam cu el, îl simţeam când se mişca, parcă era al meu”, a povestit Patty.

loading...
Loading...