Și-a ucis fiul de cinci ani, la Disneyland, pentru a se răzbuna pe fosta soție

jr.jpg

fiu
Băiatul de cinci ani este dispărut de mai bine de două luni
foto: Captură video

Un tată malefic și-a ucis propriul fiu, în vârstă de cinci ani, în timpul unei călătorii la Disneyland, ca să se răzbune pe soția care a divorțat de el.

Polițiștii cred că un băiat de cinci ani din California, care lipsește de doi ani, a fost omorât de tatăl lui în timpul unei călătorii de familie la Disneyland. Aramazd Andressian Sr a fost arestat în Las Vegas.

Aramazd Andressian Jr a fost văzut ultima dată părăsind Disneylandul în jurul orei 01:00, pe data de 21 aprilie. Investigatorii cred că Andressian și-a omorât fiul pentru a-i da o lecție fostei soții, care a divorțat de el din cauza problemelor tot mai dese din relația lor tumultuoasă. Acesta a condus 145 de mile în acea dimineață, până la Lacul Cachuma din Santa Barbara.

tata.jpg

Polițiștii cred că bărbatul a vrut să se sinucidă
foto: Captură video

 

Șerifii și detectivii în omucideri au efectuat căutări cu câini în acea zonă, însă fără rezultat. Aceștia cred că bărbatul plănuia să părăsească America și să zboare într-o țară care nu are acord de extrădare cu Statele Unite ale Americii, însă nu s-au pronunțat cu numele statului.

Autoritățile caută băiatul de când tatăl lui a fost găsit în Parcul din sudul Californiei, pe data de 22 aprilie. Șerifii au declarat că au găsit bărbatul în timp ce lua niște pastile într-o mașină care nu avea benzină, dându-le impresia că avea de gând să-și ia viața.

Andressian și-a schimbat înfățișarea, lăsându-și barbă și tunzându-și părul. După săptămâni de căutări, investigatorii nu au găsit încă trupul copilului, fiind siguri că este vorba de o crimă, potrivit The Sun.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1