Și-a pedepsit soțul și acesta a murit. După două luni a început o relație cu fratele lui

ghghj.jpg

Femeia și-a pedepsit soțul pentru că a întârziat după ce acesta lucra ore suplimentare pentru a strânge bani pentru o vacanță
foto: Facebook

Ashely Murrel a rămas văduvă în urmă cu câteva luni, însă nu a putut sta neconsolată, așa că s-a aruncat în brațele fratelui bărbatului. Femeia regretă gestul care i-a adus moartea soțului, însă și-a găsit alinarea în cumnatul său, de dragul copiilor

Mikey Murrel a murit pe 16 mai, pedepsit de soția sa care l-a pus să doarmă pe canapea. Acesta muncea ore suplimentare pentru a strânge banii necesari unei vacanțe aniversarea alături de Ashley și cei trei copii ai lor. După 16 ore de muncă, femeia s-a supărat că a întârziat așa că i-a spus să doarmă pe canapea, iar dimineață l-a găsit fără suflare.

La câteva zile de la decesul soțului, tânăra a început o relație cu fratele lui Mikey, cumnatul său. Femeia regretă faptul că l-a pedepsit pe acesta, în condițiile în care tot ce făcea o făcea pentru familia lor și a publicat un mesaj pe Facebook.

"Mikey, te voi purta toată viața mea în suflet și știu că am făcut o greșeală. Îți promit că atunci când va veni timpul, voi veni la tine acasă... Îmi este foarte dor de tine", este mesajul tinerei văduve, publicat pe Facebook, conform The Sun.

423aab3900000578-4684890-image-a-75_1499791162117.jpg

Cumnatul femeii a consolat-o după moartea fratelui lui
foto: Facebook

 

Cât despre relația sa cu fratele soțului ei răposat, prietenii și apropiații tinerei se declară încântați.

"Am devenit apropiați și ne-am îndrăgostit. Niciodată nu am planificat asta, dar s-a întâmplat. Niciodată nu-l voi uita pe soțul meu frumos, însă viața este mult prea scurtă pentru a nu fi fericiti", scria femeia despre relația sa cu cel care îi este cumnat.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1