Și-a lăsat fetițele să moară în mașină în timp ce ea petrecea cu prietenii

mama.jpg

mama
Două fetițe au murit după ce mama le-a lăsat singure, timp de 15 ore, în mașină, fără apă și mâncare
foto: Facebook

O mamă adolescentă și-a lăsat fetițele în mașina încinsă de razele soarelui, fără apă și mâncare, și nu a mai venit la ele până a doua zi după-amiază. În timp ce ea se distra la o petrecere, alături de prieteni, fetițele au murit la o temperatură ce depășea 33 de grade Celsius.

O mamă și-a lăsat cele două fetițe în mașină pentru ca ea să meargă la o petrece, împreună cu mai mulți prieteni în Kerr County, Texas. Ignorând lacrimile și strigătele de ajuor, tânăra și-a petrecut întreaga seara, nepăsându-i de starea acestora.  În momentul în care cineva de la petrecere insista să le aducă și pe ele înăuntru, aceasta refuza vehement.

Când s-a întors la mașină pentru a-și recupera copiii în după-amiaza următoare, la mai bine de 15 ore decând le abandonase, copilele s-au prăbușit inconștiente din cauza căldurii arzătoare. În loc să le ducă la spital, mama le-a făcut baie și le-a schimbat în alte haine.

Inițial, tânăra a încercat să-și ascundă neglijența, spunându-le medicilor că fetițele au murit din cauza mirosurilor dintr-un parc local, însă nimeni nu a crezut-o. Fetițele au murit la câteva ore după ce au ajuns în custodia medicilor.

”Acesta este pe departe cel mai oribil caz de neglijență parentală din cei 37 de ani de când lucrez în poliție”, a declarat șeriful Hierholzer, potrivit Mirror. Dosarul deschis pe numele tinerei a arătat că nu a fost pentru prima dată când aceasta și-a lăsat singuri copii în mașină.

 

Loading...

Citește și