I-a invitat pe fosta iubită și noul ei prieten la cină ca să îi omoare. Detalii șocante

stephano.jpg

criminal
Un bărbat și-a invitat fosta iubită și noul ei partener la o cină ca să îi ucidă
foto: Facebook

Un bărbat și-a drogat și sufocat fosta iubită după care i-a înjunghiat noul ei iubit în timpul unei cine la care i-a invitat, spunând că vor să fie prieteni. Stefano Perale (50 de ani) a folosit droguri în aperitivele cu care i-a servit pe Anastasia Shakurova (31 de ani), fosta lui iubită, și Biagio Junior Bonuomo (32 de ani).

Un bărbat gelos din Italia a fost arestat și acuzat de crimă după ce și-a drogat, sufocat și înjunghiat fosta lui iubită și noul ei iubit, în timpul unei cine organizate la el în apartament. Bărbatul i-a invitat la el acasă pe motiv că vrea să rămână prieten cu Anastasia și să îl cunoască pe noul ei partener de viață.

Însă, prietenia de fațadă nu a durat prea mult, în spatele acesteea ascunzându-se intenția de crimă. Perale spune că a avut amestecuri de narcotice în aperitivele invitaților lui, aceștia pierzându-și ușor cunoștința, prima victim a bărbatului fiind Anastasia Shakurova.

anastasia.jpg

criminal
Bărbatul și-a sufocat fosta iubită cu o batistă
foto: Facebook

 

Potrivit rapoartelor anchetatorilor, criminalul a dus-o în dormitor și a sufocat-o cu o batistă pe care a ținut-o apăsată pe nas și gură. După ce a ucis-o pe fosta lui iubită, Perale s-a întors la Bonuomo, actualul iubit al femeii, pe care, inițial, a vrut să-l ucidă în același mod. Drogul folosit în mâncare nu a avut un efect la fel de puternic ca în cazul iubitei lui.  Acesta a reușit să fugă până la ușă, însă a fost înjunghiat pe la spate de criminalul iubitei și a murit din cauza rănilor grave.

biagio.jpg

criminal
Iubitul Anastasiei a fost înjunghiat
foto: Facebook

 

După scena groaznică, însuși criminalul a chemat polițiștii și le-a spus să vină repede pentru că a omorât doi oameni, potrivit Mirror.

Perale a întâlnit-o pe Anastasia la un curs de engleză, unde acesta era professor, și s-au îndrăgostit în ciuda diferenței de vârstă dintre ei. În momentul în care relația s-a încheiat, bărbatul a păstrat o prietenie de fațadă atât față de ea, cât și de noul ei iubit, pe care era extrem de gelos.

Criminalul a fost descries ca o persoană politicoasă, educată și un professor excelent.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1