Și-a injectat propria spermă într-un ou! Ce a rezultat, e înfiorător!

experiment.jpg

experiment ou sperma
Acesta ar putea fi unul dintre cele mai bizare experimente
Foto: captură foto/Youtube

Un rus a făcut un experiment extrem de bizar care stârnește o mulțime de controverse. Bărbatul și-a injectat propriiul lichid seminal într-un ou de găină și l-a lăsat apoi zece zile într-o cutie închisă ermetic. Când l-a spart, ce a ieșit este uimitor și înfiorător în același timp.

Rusul a făcut cu grijă un mic orificiu în ou și a ingectat cu o seringă propriea spermă. După zece zile, l-a spart și a ieșit la iveală un așa-numit homunculus, după cum relatează LifeBuzz.com.

Termenul a fost folosit pentru prima dată în Evul Mediu, când alchimiștii credeau că folosind această metodă, s-ar putea „naște” un mic omuleț, dându-le astfel o aură de creatori. Mulți internauți sunt sceptici în privința experimentului și consideră că este o păcăleală. Dacă este așa, atunci este una foarte reușită, dar dacă acela este într-adevăr rezultatul experimentului, atunci genetica ar trebui regândită.

Loading...

Citește și

  • Interzis mofturoşilor la mâncare! Bucătarul britanic de origine indiană Nelson Sivalingam şi-a deschis joi, 20 octombrie, prima şcoală de gătit pe bază de spermă din Regatul Unit. Şoc! În doar 24 de ore s-au înscris 30 de cursanţi.

  • Sună scârbos, dar este cel mai bun tratament pentru păr din lume! Frizerul iranian Hari Salem, 58 de ani, şi-a deschis un salon de înfrumuseţare în Londra şi, de când a lansat produsul-minune, nu mai face faţă cererilor.