Și-a împins soțul din pat pentru că sforăia, dar a observat că de fapt era mort

familie.jpg

familie
A crezut până în ultima clipă că soțul său sforăia
Foto: Metro.co.uk

Dormitul în același pat cu partenerul de viață nu mai este atât de plăcut atunci când acesta începe să sforăie. De aceea, o femeie s-a gândit că ar fi mai bine dacă l-ar da jos din pat pentru a-l trezi. A observat însă cu groază că bărbatul ei era mort.

După ce Lisa Lee (25 de ani) a adormit lângă Lewis Little (25 de ani), i s-a părut că a auzit un sunet asemănător sforăitului. „Am crezut că sforăia, așa că l-am împins jos din pat ca să înceteze. Dar când am simțit că cearceaful era ud, mi-am dat seama că ceva nu era în regulă. Am aprins lumina și m-am uitat la fața lui care era vânătă pentru că nu putea respira. Am chemat ambulanța, dar până a sosit parcă a trecut o veșnicie”, a declarat îndurerată femeia, potrivit Metro.co.uk.

tata_fiu.jpg

tata fiu
Bărbatul murise cu mult înainte de sosirea ambulanței
Foto: Metro.co.uk

A rămas stupefiată atunci când medicii i-au spus că bărbatul murise deja cu câteva ore în urmă, iar „sforăitul” pe care îl auzise era de fapt sunetul aerului din corpul său care ieșea și atingea corzile vocale.

Lisa știa că soțul său suferea de sinfromul Brugada, o afecțiune a inimii. Doctorii i-au spus că va trăi mult timp și că nu îi este viața pusă în pericol, dar se pare că a murit la doar un an după ce a fost diagnosticat.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1