Și-au servit prietenii cu pizza și băuturi făcute din placentă!

daiquiri_din_placenta.jpg

placenta
Amanda, Tom și prietena lor, Cat, au savurat cocktail-uri daiquiri cu căpșuni și placentă
foto: Manchester Evening News

Multe mame aleg să păstreze placenta după naștere. Chiar și unele vedete obișnuiesc să facă acest lucru, iar după cea de-a doua naștere, Kim Kardashian și-a șocat fanii atunci când i-a anunțat că își va mânca propria placentă.

Ideea devine din ce în ce mai populară în rândul proaspeților părinți, care se pare că au început să cocheteze cu gândul de a consuma țesutul respectiv. Un cuplu a dus ideea la un alt nivel atunci când cei doi și-au invitat prietenii la o cină specială.

Amanda și Tom au folosit placenta pentru a realiza băuturi și pentru a găti pizza pentru invitații lor. În mod surprinzător, aceștia nu au refuzat să ingereze astfel de preparate, și chiar li s-au părut delicioase, potrivit metro.co.uk.

daiquiri_cu_placenta.jpg

daiquiri cu placenta
Tom a folosit o parte din placentă pentru a face cocktail-uri daiquiri cu căpșuni
foto: Manchester Evening News

 

„Atunci când Tom a amestecat prima mea placentă, eu și cu prietena mea, Cat, am încercat băutura. A fost ceva de genul «O voi face dacă o faci și tu». Avea gust metalic, iar ea a spus că dacă voi face un alt copil ar trebui să mergem până la capăt și să organizăm o masă, glumind pe jumătate. Dar când a venit cea de-a doua fiică, Nellie, iar Tom a zis că se uită după rețete, mi-am avertizat prietena că este serios”, a povestit Amanda.

pizza_cu_placenta.jpg

pizza cu placenta
Bărbatul a pus placenta și în pizza
foto: Manchester Evening News

 

Zis și făcut. Tom, fiind nemulțumit de rezultatul pe care l-a obținut încercând să facă o băutură din prima placentă a nevestei lui, a început să caute rețete pe internet. Așa a reușit să realizeze cocktailuri daiquiri cu căpșuni, dar și pizza. „A fost delicioasă (băutura, n.r.). Avea gust doar de daiquiri de căpșuni”, a explicat Amanda.

Deși unii dintre prietenii cuplului au acceptat invitația fără niciun fel de reținere, alții au criticat ideea. „Unii dintre prietenii mei au crezut că sunt ciudat pentru că o mănânc (placenta, n.r.), dar nu este diferit de a mânca ceva precum budinca neagră. Cel puțin știi de unde vine și ce poate fi mai organic decât placenta soției tale?”, a declarat Tom.

Loading...

Citește și

  • sani goi

    O concurentă a unei emisiuni de entertainment a oferit telespectatorilor un adevărat show sexy atunci când i-au scăpat sânii din sutien. Totul a fost difuzat în direct, spre deliciul celor care urmăreau cu atenție emisiunea în momentele buclucașe.

  • camera de interogari

    Unei avocate în vârstă de 35 de ani i-a fost interzis accesul la cinci închisori, după ce a fost prinsă întreținând relații sexuale în camera pentru interogatorii. Femeia este căsătorită și era avocat al apărării pentru un suspect de tentativă de omor.

  • Un tigru din Rusia a devenit cunoscut în lumea întreagă după ce s-a aflat vestea că s-a împrietenit cu țapul care i-a fost adus de îngrijitorii safariului Primorye (din estul îndepărtat al Rusiei) ca să îl mănânce. Prietenia dintre cele două animale s-a rupt, brusc, după ce Amur l-a atacat cu coarnele în repetate rânduri pe Timur iar tigrul, sătul să-l suporte pe țap, a ripostat.

  • sex masina joe craig

    Nu în fiecare zi ai șansa să fii un erou. Așa s-a gândit și scriitorul Joe Craig, care a auzit țipătul unei femei ce părea a fi sechestrată într-o mașină. Ce putea să facă? Joe a fugit repede la autovehicul și a deschis ușa, însă a murit de rușine când a văzut cât de mult a greșit. Scriitorul s-a amuzat de ce s-a întâmplat și a povestit totul pe Twitter, spre deliciul internauților.