Se vede și din avion! Un sân uriaș a fost pus pe o clădire din Londra

san.jpg

san
Un sân uriaș gonflabil a fost pus pe o clădire din Londra
Foto: BoredPanda

Londra este unul dintre cele mai vizitate orașe din lume, având o arhitectură specifică, unică, admirată de mii de turiști. Peisajul poate deveni însă la un moment dat monoton dacă ești o fire mai exuberantă...asta până când îți apare în cale un sân uriaș cocoțat pe o clădire!

Da ați citit bine! O agenție creativă din Londra, „Mama Londra”, a pus pe sediu un sân uriaș gonflabil pentru a atrage atenția asupra prejudecăților cu privire la alăptatul în public, după cum precizează Bored Panda.

asn_2.jpg

san
E o formă de a atrage atenția asupra prejudecătilor cu privire la alăptatul în public
Foto: BoredPanda

Simbolicul obiect a fost plasat pe clădire chiar de Ziua Mamei, care în Marea Britanie se sărbătorește pe 26 martie, iar inițiatorii îndrăznețului proiect vor să promoveze o gândire lipsită de prejudecăți față de mamele care își hrănesc copilul în public.

san_3.jpg

san
Oricine poate vedea sânul gigantic cocoțat pe clădire
Foto: BoredPanda

„Este greu de crezut că în 2017, mamele din Regatul Unit încă se simt urmărite și judecate pentru că alăptează în public. Acesta a fost proiectul nostru de Ziua Mamei. O celebrare a dreptului fiecărei femei de a decide cum și unde să-și hrănească copilul fără să se simtă vinovată sau jenată pentru alegerile sale părintești.”

Loading...