Sclavă sexuală, ținută în lanțuri într-un tomberon de un criminal în serie

h_53106198.jpg

kala
Femeia a fost sclava sexuală a unui criminal în serie
foto: Captură video

Polițiștii au realizat un filmuleț pe care l-au făcut public și a șocat lumea. Aceștia au găsit o femeie legată cu un lanț de gât într-un container de transport maritim. Femeia era sclava sexuală a unui criminal în serie, care a ținut-o prizonieră timp de două luni.

Kala Brown a fost ținută prizonieră într-un container timp de două luni, înainte ca anchetatorii să elucideze cazul și să o salveze din mâinile monstrului.

Pe filmare se aude și vocea lui Todd Kohlepp, mărturisind fără pic de remușcare, că a ucis șapte persoane nevinovate în Carolina de Sud. Acesta a pledat vinovat pentru a evita pedeapsa cu moartea și a fost condamnat la închisoare pe viață.

h_53106198.jpg

todd
Criminalul în serie a evitat pedeapsa cu moartea, recunoscându-și faptele
foto: EPA

 

Anchetatorii au găsit trei cadavre pe proprietatea criminalului, în timp ce o căutau pe Kala și iubitul ei, Charles Carver, care au fost dați dispăruți cu mult timp în urmă. Cuplul dispăruse de mai bine de două luni, când oamenii legii au luat cazul.

Inițial, Kala Brown a vrut să rămână anonimă, însă și-a dat seama că nu poate trece peste experiența șocantă decât dacă se destăinuie lumii. Autoritățile au declarat că în drum spre spital tânăra a povestit traumatizată cum monstrul a ucis un cuplu, abia căsătorit, în fața ei.

"A vrut pizza Micului Cezar. Urăsc pizza asta, îmi dă arsuri la stomac ", a fost motivul lui Kohlhepp, conform Mirror. Se pare că prima crimă săvârșită de acesta a fost la vârsta de 14, când a împușcat un bărbat în Arizona, însă a declarat că nu își aduce aminte mai multe detalii.

 

Loading...