Scandal în lumea frumuseții. Miss transsexuala a rămas fără titlu

miss_transsexuala.jpg

miss transsexuala jai
Jai a rămas fără coroană la șase luni de când a primit titlul Miss Transgender UK
Foto: Facebook

În urma organizării în Marea Britanie a unui concurs de frumusețe pentru transsexuali, coroana de Miss i-a revenit lui Jai Dara Latto, în vârstă de 22 de ani. Tânăra a renunțat la a mai fi bărbat, iar acum dorește să-și petreacă restul zilelor din postura de femeie.

Acum, la jumătate de an de când a fost încoronată Miss Transgender UK, Jai se confruntă cu niște acuzații din partea organizatorilor, care au ales să-i ia titlul. Motivul este unul surpinzător: nu ar fi în totalitate femeie, ci conform celor care o acuza, Jai este travetit, nu transsexual, încălcând astfel regulile competiției.

jai_dara.jpg

miss transsexuala
Jai zâmbea frumos când a fost încoronată Miss Transgender UK
Foto: Facebook

 

Câteva dovezi foto și video o arată pe Jai în boxeri, ceea ce pentru comunitatea de transsexuali înseamnă că tranziția nu a fost definitivă: “Lenjeria intimă este foarte importantă pentru femeile transsexuale- unul dintre primele lucruri pe care le fac este să-și schimbe lenjeria,  pentru a le face să se simtă că sunt în sfârșit femei”, a declarat organziatoarea concursului inedit de frumusețe.

Vrea să parcurgă 48 de kilometri pe tocuri

Jai respinge acuzațiile și spune că poate demonstra cu documente medicale că este transsexuală. În plus, vrea să parcurgă  aproape 50 de kilometri încălțată cu pantofi tocuri înalte, pentru a demonstra că este femeie.

jai.jpg

jai dara
Premiile la care trebuie să renunțe Jai nu sunt deloc de lepădat
Foto: Facebook

 

Premiul pe care ea l-a câștigat nu este deloc de lepădat: operații de 10.000 de lire sterline la un centru din India, un cec de 5000 de lire și un contract de modeling în valoare de 3000 de lire sterline, informează The Telegraph. Acum, toate îî revin ocupantei locului secund, Daisy Bell.

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1