S-a prefăcut că e victima unui jaf și și-a devastat casa. De ce a procedat așa

victima.jpg

victima falsa
O rusoaica de 65 de ani s-a prefăcut că e victima unui jaf

O femeie a reușit să scape de închisoare ca prin urechile acului de închisoare, după ce s-a prefăcut că a fost jefuită. A pus la cale un plan gândit la milimetru, și-a devastat casa, dar a fost nevoită să recunoască șarada.

Rusoaica de 65 de ani a primit o pedeapsă de șase luni de închisoare cu suspendare. Vecinii ei au chemat poliția după ce au auzit șipete și plânsete din casa acesteia. Oamenii legii au dat năvală în casă și au găsit-o pe "eroina" noastră legată fedeleș cu bandă adezivă la încheieturile mâinilor și la picioare.

Le-a povestit acestora că a ajuns în acea ipostază după ce a deschis ușa pentru două persoane pe care le credea de la poștă, relatează Mirror. Bărbații ar fi avut ciorapi trași pe figuri și mănuși chirugicale, conform mărturiile rusoiacei. Ei i-ar fi cerut "victimei" toți banii de care dispunea, ar fi legat-o și i-ar fi devastat casa, doar pentru a fugi cu toate economiile familiei, aproape 2500 de dolari.

casa_devastata.jpg

casa devastata
Așa arăta casa femeii

 

Polițiștii nu au crezut-o așa de repede pe femeia care a trebuit să recunoască minciuna. A pus la cale întreaga șaradă dintr-un motiv stupid: i-a fost teamă să-i mărturisească soțului său că a cheltuit toți banii pe care-i puseseră la saltea pentru zile negre. Rusoaica ar fi putut primi cinci ani de închisoare cu executare pentru mărturie mincinoasă și pentru că și-a bătut joc de timpul polițiștilor, dar judecătorului i-a fpst milă de ea, așa că a primit doar șase luni de închisoare cu suspendare.

Loading...

Citește și

  • crima londra sofer uber sotie

    O crimă şocantă a îngrozit Londra anul acesta, în luna mai. Jose Leonardo (56 de ani) şi-a înjunghiat atunci mortal soţia. Înainte de a comite oribila crima, bărbatul, care era şofer Uber, a căutat pe net „care este cel mai dureros loc unde poţi înjunghia pe cineva”. Zilele trecute, criminalul şi-a primit pedeapsa: închisoare pe viaţă.

  • wi-fi retea pedeapsa francez daesh

    Condamnat la închisoare din cauza reţelei de wireless! Un tânăr de 18 ani din oraşul Dijon (estul Franţei), departamentul Cote d'Or, a fost condamnat pentru propagandă teroristă şi a primit o pedeapsa de trei luni de închisoare cu suspendare. Motivul? Şi-a denumit reţeaua de wi-fi cu numele de “daesh 21”.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1