S-a grăbit să fugă după o noapte sexy și a ieșit, dezbrăcată, în zăpadă

fuga_prin_zapada.jpg

fuga prin zapada
S-a grăbit atât de tare, încât a ieșit desculță în zăpadă
foto: captură video

După o aventură de-o noapte cu un străin, o tânără femeie a vrut să fugă din locuința lui înainte ca el să se trezească. A plecat în grabă, fără să-și mai tragă pantalonii pe ea și chiar și pantofii i-a luat în mână, ieșind desculță din casă.

Totuși, planul ei nu a fost unul prea strălucit, mai ales că afară șoseaua era acoperităc cu zăpadă și gheață. A ieșit desculță și pe jumătate dezbrăcată în plină ninsoare. Unul dintre vecini a observat-o și a început să o filmeze imediat.

Privește imaginile inedite

Se pare că imaginile inedite au fost surprinse în Morgantown, Virginia de vest, Statele Unite ale Americii, chiar în timpul faimoasei furtuni Jonas, potrivit mirror.co.uk. Evenimentul meteorologic a făcut mari distrugeri în zona respectivă, în acest weekend. 

Loading...

Citește și

  • Parcă te cutremuri de frig numai uitându-te la ei cum se bălăcesc în zăpadă sau în apă îngheţată. Dar, cum nu-i obligă nimeni să o facă, presupunem că le place senzaţia.

  • sex interzis

    Polițiștii i-au interzis unui bărbat să mai întrețină relații intime fără să le trimită o notificare cu 24 de ore înainte de consumarea actului sexual. Mai mult, autoritățile i-au restricționat și accesul la internet, iar el a trebuit să își declare toate dispozitivele de pe care putea naviga pe rețea.

  • chelnerite dezbracate cafenea

    Un trend lansat în cafenele din Statele Unite ale Americii pare să îi deranjeze pe oficiali. Mike Fegan, membru al consiliului din Spokane, Washington, vrea să le interzică patronilor să-și mai lase chelnerii să servească în lenjerie intimă, deși vânzările au crescut cu până la 100% de când angajații muncesc goi. Femeile și bărbații din aceste cafenele își servesc clienții îmbrăcați doar în costume de baie.

  • dezbracata

    Majoritatea bărbaților căsătoriți vor să protejeze cât mai mult imaginea soțiilor lor, iar unii dintre ei chiar se supără atunci când își văd nevestele îmbrăcate sumar în public. Pe de altă parte, un bărbat a făcut exact contrariul.