S-au trezit cu o statuie uriașă în formă de penis, în fața bisericii! Incredibil cine a pus-o acolo

penis_urias.jpg

statuie penis urias biserica austria
Statuia ar fi fost realizată în urmă cu 2.000
Foto: thesun.co.uk

Localnicii dintr-un oraș austriac au acoperit „rușinoasa” statuie, care ar fi apărut „ca prin minune” în curtea unei biserici. Penisul de doi metri a fost amplasat într-o grădină privată, chiar lângă o biserică.

Christoph Schragl, primarul orașului Traunkirchen, a declarat că statuia în formă de penis a apărut în urmă cu câteva zile și că „este un motiv uriaș de enervare pentru localnici”, scrie The Sun. Deși unii spun că ar fi o farsă, mai mulți credincioși s-au simțit lezați, spunând că le este ridiculizată religia. Astfel, autoritățile au luat măsuri și au acoperit uriașul penis care le dădea bătăi de cap localnicilor din Traunkirchen.

Dealerul de anitichități Juergen Hesz, proprietarul terenului privat unde este amplasat falusul din piatră, susține că statuia este o operă de artă și că mulți oameni au admirat-o, așa cum se cuvine, și că nu este menită să supere pe nimeni. Hesz a declarat că statuia este un simbol al fertilității și că ar trebui să fie inclusă în broșurile turistice ale orașului. Falusul din piatră ar fi fost realizat în urmă cu 2.000 de ani, este o „operă de artă” extrem de prețioasă, iar Juergen Hesz își dorește să o transforme într-un obiectiv turistic, dar primarul orașului Traunkirchen nici nu vrea să audă de acest subiect. 

Loading...

Citește și