Record! Trage cu arcul numai cu picioarele

arc-12-5451515115.jpg

arc, picioare, tinta
Anna Belysh nu se ajută deloc de mâini când trage cu săgeţi

A devenit cunoscută în întreaga lume peste noapte! Rusoaica Anna Belysh, de 19 ani, este singura persoană de pe planetă care poate trage cu arcul folosindu-se numai de picioare, potrivit “Daily Mail”.

Mai mult decât atât, fata reuşeşte să stea în mâini şi, cu ajutorul membrelor inferioare, trage săgeţi cu arcul perfect la ţintă. Părinţii ei, din Omsk, sunt mândri de abilităţile sale ieşite din comun şi au făcut demersuri pentru ca performanţa fiicei să fie înscrisă în Cartea Recordurilor. Până în prezent nimeni nu figurează la această categorie, însă Anna speră că va fi prima recordmenă de acest gen.

Loading...

Citește și

 • copil, semn, frunte

  Caz cu totul neobişnuit în Marea Britanie! Micuța Poppy-Rae, care a fost concepută anul trecut, la 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor, s-a născut în noiembrie 2015 cu un semn sub formă de inimă pe frunte.

 • femeia cu barba barbatul homar

  Te trec fiorii când îi vezi! Femeia cu barbă Jessa Olmstead şi-a găsit recent fericirea în braţele bărbatului-homar, Grady Stiles III. Ei sunt vedetele unui show de ciudăţenii, care are lor pe plajă în California.

 • homosexual insarcinat

  Un bărbat în vârstă de 52 de ani, a cărui identitate a rămas anonimă, a susținut că este însărcinat după ce a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu un bărbat. Cazul este cu atât mai straniu cu cât acesta este căsătorit cu o femeie și are doi copii.

 • statie autobuz china

  Un bărbat a șocat trecătorii pe stradă după ce și-a dat pantalonii jos și a început să își facă nepăsător nevoile în văzul tuturor, în timp ce își savurează liniștit țigara. Imaginile dezgustătoare au devenit virale pe toate rețelele de socializare. Internauții s-au arătat de-a dreptul oripilați de gestul tânărului exhibiționist, care pare că nu a avut nicio jenă atunci când s-a apucat să-și facă nevoile ziua în amiaza mare.