Prostituata asta a făcut 1 milion $ lucrând legal. A povestit cum decurge o zi din viața ei

da.jpg

prostituata alice platita bine
Tânăra susține că este cel mai bine plătită prostituată care lucrează legal în America
foto: Instagram

O cheamă Alice Little și a făcut o avere din prostituție. Tânăra își vinde trupul la Moonlite Bunny Ranch, un bordel legal din Nevada, și spune că muncă ei este ”degradantă, grea, însă e cea mai buna decizie pe care a luat-o vreodată”.

Tânăra din Dublin s-a mutat la cinci ani în America și lucrează ca prostituată de doi ani, scrie The Sun.  

untitled.png

Foto
Tânăra mămică nu acordă atenţie criticilor
Foto:Arhivă personală
 

”Jobul meu este cel al unui psiholog, consilier marital şi expert în sex, toate într-unul”, a declarat Alice, potrivit sursei citate mai sus. Ea a declarat că lucrează cu „bărbați, cupluri, femei singure, divorțați, virgine și văduve”.

Tânăra susține că este cel mai bine plătită prostituată care lucrează legal în America, reușind să strângă până acum aproximativ un milion de dolari din acest job.

daqww.jpg

prostituata alice platita bine
Tânăra adoră să pozeze sexy
foto: Instagram

 

Chiar dacă primește mulți bani pentru serviciile prestate, Alice spune că are și cheltuieli pe măsură. Tânăra dă peste 2.000 de dolari lunar pe prezervative și lubrifiant. Pe lângă asta, Alice lasă bani și în saloanele de înfrumusețare sau la sala de forță.

Ziua ei începe la ora 7:00 cu un antrenament de o oră, apoi merge la bordel, unde așteaptă alături de alte colege să fie aleasă de clienți. Tânăra spune că lucrează între 12 și 14 ore pe zi, timp de cinci zile pe săptămână.

Alice are cont de Instagram și postează fotografii sexy pentru cei aproape 10.000 de fani. Tânăra are și un blog, unde-și povestește experiențele de la bordel.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1