Profa a făcut sex cu un minor cu autism. Sentința o poate ispăși abia în 3 vieți

12018629_g.jpg

”Sentința pe care Amanda Nasser o poate primi va fi o lecție pentru cei care se prestează la astfel de lucruri josnice”
foto: wtvr.com

Amanda Nasser, în vârstă de 31 de ani, ar putea fi condamnată la nu mai puțin de 230 de ani de inchisoare, după ce a recunoscut că a întreținut relații intime cu unul dintre elevii ei. Tânăra preda la o școală pentru elevii cu deficiențe de auz.

Amanda Nasser riscă să petreacă după gratii mai mulți ani decât ar putea trăi. În urma celor 18 acuzații aduse pe numele ei, profesoara riscă 230 de închisoare.

Amanda era profesoară la o școală pentru elevii cu deficiențe de auz, când s-a întâmplat totul. Se pare că femeia i-ar fi trimis tânărului mai multe poze în care ea apare complet goală. Întâlnirile amoroase ar fi început să se petreacă în mașina pe care profesoara o conducea, o furgonetă a tatălui ei.

Un coleg de școală al minorului ar fi aflat întreaga aventură și s-ar fid us să relateze faptele conducerii intituției la care femeia profesa. Amanda a pledat vinovată pentru faptele sale, iar procurorul care s-a ocupat de caz a formulat 18 acuzații cu privire la ceea ce a făcut profesoara, considerând că este un incident extrem de grav.

”Pe lângă conversațiile în care se vobea explicit despre sex, Nasser a trimis chiar și poze cu ea nud minorului și i-a solicitata acestuia să facă sex cu ea, în repetate rânduri. Este un caz extrem de grav. A profitat de naivitatea unui copil, sperăm că astfel de cazuri să nu se mai repete, iar această sentință să fie un semnal de alarmă pentru cei care recurg la astfel de lucruri josnice", a declarat procurorul, potrivit wtvr.com.

După ce, inițial, Nasser a negat orice acuzație adusă pe numele ei, profesoara s-a confesat și a recunoscut că a avut relații sexual cu minorul și că i-a cerut acestuia, prin mesaje, să întrețină relații intime cu ea. Femea a fost arestată în septembrie 2016 și își va primi sentința definitivă pe 2 octombrie 2017.

 

Loading...

Citește și