Profa a făcut sex cu trei elevi dintr-un motiv straniu: «Nu îi exploata pentru satisfacție sexuală!»

beverley_tillyer.jpg

beverley tillyer
Beverley Tillyer (40 de ani) a fost condamnată la 2 ani și jumătate de închisoare
foto: arhiva personală

O profesoară de 40 de ani a fost condamnată la doi ani și jumătate de închisoare, după ce a întreținut relații sexuale cu doi elevi de 14 ani.

Femeia organiza petreceri la ea acasă unde își chema victimele și le oferea alcool și droguri. Acolo, profesoara le permitea băieților să facă sex cu ea, însă psihologii susțin că nu făcea acest lucru pentru a obține satisfacție sexuală, conform dailymail.co.uk.

Beverley Tillyer (40 de ani) a profitat de cei trei elevi timp de mai multe luni, în 2008, când avea 30 de ani. Cu prima victimă a făcut sex de șase ori, cu a doua de două ori, iar cu a treia o singură dată. Totul s-a întâmplat la locuința ei din Pontefract, West Yorkshire (Anglia). Niciunul dintre elevi nu a formulat o plângere în urma celor întâmplate, însă totul a ieșit la iveală în 2008, când o femeie a făcut reclamație la poliție.

Una dintre victime a dezvăluit că abuzurile au dus la destrămarea familiei, iar alta a declarat că i-a afectat încredera în sine și că se temea să o mai vadă pe profesoară.

La arestare, Beverley a negat acuzațiile, susținând că ea ar fi fost de fapt violată de băieți. Ulterior, a pledat vinovată pentru cele trei capete de acuzare de relații sexuale cu un copil.

Una dintre persoanele angajate să o apere în instanță susține că femeia ar suferi de probleme psihice, anxietate și tulburare de personalitate: „Căuta mai degrabă intimitate decât să-i exploateze pentru satisfacție sexuală”.

Cu toate acestea, judecătorii au decis să o condamne la doi ani și jumătate de închisoare. „Ai profitat de acei băieți, când ar fi trebuit să dai dovadă de o atitudine responsabilă. Sigur că au participat de bună voie, însă tu erai adultul. Adultul trebuie să aibă grijă de copii chiar și când au 14 ani și cred că știu totul. Din cauza severității faptelor, se pare că trebuie să existe o condamnare la închisoare”, a declarat judecătorul James Spencer, care s-a ocupat de caz.

În plus, Beverley Tillyer va fi inclusă pe lista persoanelor vinovate de abuz sexual timp de 10 ani.

Loading...

Citește și