Polițistă, prinsă în timp ce făcea sex pe terasa unui bar

politista_sexy.jpg

politista sexy
O polițistă a fost prinsă că întreținea relații sexuale cu un fost polițist, pe terasa unui bar
foto: www.moda-boda.com

În timpul liber, oamenii legii uită complet de datoriile lor cetățenești și, uneori, încalcă regulile așa cum o fac infractorii. O polițistă a fost prinsă în timp ce întreținea relații sexuale într-un loc public, la o petrecere. Partenerul ei, un fost polițist, în loc să le ceară iertare celor prezenți, s-a lăudat cu isprava sa.

Totul s-a întâmplat în timpul unei petreceri, la care au participat peste 60 de ofițeri și foști ofițeri de poliție. Aceștia s-au adunat într-un bar din centru orașului Manchester pentru o reuniune. Polițista, al cărei nume a rămas anonim, a început să se sărute și să se mângâie cu un fost polițist, de față cu ceilalți invitați, potrivit thesun.co.uk.

Așa arată terasa barului

balcon terasa rain barZoom
Așa arată terasa barului Rain din Manchester
foto: Rain Bar

 

Ulterior, cei doi ar fi ieșit pe terasa barului Rain, care era despărțită de interiorul încăperii printr-un perete format complet din sticlă. Un ofițer, martor la cele întâmplate, a povestit: „Era în jur de ora 23.00. Doi ofițeri de la bar s-au înfierbântat. Apoi au ieșit afară, pe terasă. În timp ce ei făceau sex, un membru al personalului barului a venit afară să strângă paharele și probabil că i-a văzut. Când bărbatul s-a întors în încăpere, a zis: «Sper că v-ați bucurat cu toții de asta». Au fost văzuți de un număr mare de oameni”.

Superiorii polițistei aventuriere investighează cazul, verificând declarațiile martorilor dar și imaginile înregistrate cu camerele de supraveghere CCTV.

loading...
Loading...

Citește și

  • sex la volan

    Un conducător auto din Moscova a fost surprins în ipostaze cel puțin ciudate. Fără a se teme de un posibil accident sau de ochii indiscreți ai celorlalți participanți la trafic, un tânăr pare că face sex în timp ce își conduce bolidul cu mulți cai putere.

  • constantin boscodeala sex in trei

    Constantin Boșcodeală (54 de ani), actualul primar al Buzăului, a fost surprins în ipostaze compromițătoare, alături de două tinere, într-o cameră de hotel. În videoclip, oficialul întreține relații sexuale cu ambele femei, iar din conversația purtată între ei reiese faptul că fetele îi sunt cunoștințe mai vechi.

  • Drumul spre plăcere poate deveni o corvoadă pentru swingeri. Vorbim despre cuplurile de români care-şi schimbă partenerii sexuali în cluburile de profil din Capitală. De teamă să nu fie recunoscuţi de ­vreun apropiat, majoritatea se codesc mult înainte de a intra în locul cu pricina.

  • Ruxandra este o tânără de 26 de ani. După şase luni de relaţie, au început certurile în cuplu. Uite ce sfaturi i-a dat Ioana cititoarei noastre!