Polițista i-a făcut sex oral colegului în mașină, în loc să oprească un jaf

captura_politisti.jpg

politia
Polițiști prinși în timp ce făceau sex în mașina de serviciu
foto:captura video
Citeste tot despre: 

O femeie polițist a fost filmată de un coleg în timp ce-și ”dădea sufletul” pentru a-l satisface, chiar în mașina de serviciu. Se pare că femeia nu avea nicio problemă cu faptul că se afla în timpul programului de serviciu, iar colegul ei a avut parte de un sex oral ca la carte.

Situația este cu atât mai complicată, cu cât, în timp ce polițista își facea de cap cu ”împlinitul” coleg de serviciu, un alt coleg informa prin stația radio comiterea unei infracțiuni. Femeia și-a continuat ”treaba” alegând să ignore cele auzite.

sex_n_maina_de_serviciu.jpg

politie
Doi polițiști făceau sex în amșina de serviciu, în timpul programului
foto:captura video

Pe înregistrarea video se poate observa cum, la un moment dat, aceasta se oprește din a-i oferi plăceri colegului și se hotărăște, într-un final, să ceară mai multe detalii despre jaful apărut în timp ce ea era ”prea ocupată”, așezându-și, în același timp, cămașa pe ea.

captura_video.jpg

captura
Femeia polițită ”își dă sufletul” pentru colegul ei
foto:captura video

”Ministerul de Justiției din Santa Fe a luat la cunoștință existența unei înregistrări video în care doi polițiști au făcut sex în mașina de serviciu. Această încălcare de conduită nu va fi trecută cu vederea. De asemenea, cei doi ofițeri ai poliției vor fi suspendați până se vor stabili consecințele faptelor lor”, au fost declarațiile purtătorului de cuvânt al Ministerlui de Justiție din Santa Fe, provincia Rosario, conform The Mirror.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1