A plecat fată în vacanţă, s-a întors băiat

24-peglob-2.jpg

După. A devenit un băiat vesel

O mare surpriză! De asta au avut parte colegii unei eleve dintr-o şcoală britanică. Shanice Oliver, de 12 ani, a plecat în vacanţă fată şi s-a întors băiat. A reuşit să-şi convingă mama să-i schimbe sexul.

Şi-a împlinit visul! În vacanţa de primăvară, Shanice Oliver din localitatea Skegness, comitatul Lincolnshire, a început deja procedurile de schimbare de sex. Când s-a întors la şcoală, după două săptămâni, ea a venit cu părul tăiat şi cu haine de băiat şi i-a anunţat pe colegi că şi-a schimbat numele în Shane Oliver.

Adolescenta, în vârstă de 12 ani, a reuşit să o convingă pe mama ei, Leanne (31 de ani), de profesie chelneriţă de bar, că nu mai vrea să fie fată. Ea susţine că, de şase ani, se simte băiat şi cel mai mare vis al său este să-şi schimbe sexul. Şi-a tăiat pletele, a renunţat la fuste şi este decisă să devină bărbat, când se va face mare. Mama a început demersurile pentru ca Shane să treacă imediat la tratamentele hormonale de schimbare a sexului. Leanne spune că, încă de când era foarte mică, Shanice nu suporta culoarea roz şi păpuşile. Nu voia să se joace decât ca băieţii, cu maşinuţe şi cu piese lego. 

24-peglob.jpg

Înainte. Era o fată timidă

 

“La începutul vacanţei, a izbucnit în plâns şi mi-a spus că îşi urăşte viaţa ca fetiţă şi că nu mai vrea să trăiască, dacă nu se face băiat. Pur şi simplu mi-a rupt sufletul”, a povestit mama. “Înainte era mereu tristă. După ce am acceptat să-şi schimbe sexul, s-a înveselit. Dintr-o fată timidă a devenit un băiat îndrăzneţ. A decis să îşi pună un nume care să semene cu cel pe care i l-am pus la naştere. O chema Shanice, acum îşi spune Shane”, a mai spus Leanne Oliver.

24-peglob-3.jpg

Mama o sprijină în schimbarea sexului

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1