Pictează clădirile în pielea goală

p124-foto2-5col-120-caters_body_graffiti_01.jpg

Zheani Sparkes de 24 de ani a umplut 20 de ziduri din Melbourne cu desene realizate într-un mod inedit

Păcat că nu face şi zugrăveli interioare că ar fi fost bombardată de oferte! Artista australiană Zheani Sparkes, de 24 de ani, îşi mânjeşte trupul cu vopsea şi face graffiti în Melbourne împreună cu iubitul ei. Creaţiile ei sunt incredibile!

Se suie pe schele de peste 15 metri înălţime pentru a desena în pielea goală pe clădiri. Zheani Sparkes, 24 de ani, a absolvit Facultatea de Artă şi când era mai mică visa să ajungă fotomodel. S-a îndrăgostit de artistul plastic Mik Shida, de 30 de ani, şi a avut o revelaţie: să-şi transforme trupul în pensulă. „Arta este o chestiune intimă, trebuie să devii una cu ea pentru a-i da viaţă”, crede Sparkes. 

Tânăra a devenit celebră la nivel mondial după ce iubitul ei Mik Shida a pozat-o în timp ce îşi punea sânii mânjiţi cu vopsea bleu pe pereţii diferitelor clădiri din Melbourne.

 

Cei doi folosesc vopseluri naturale, care nu produc iritaţii asupra pielii şi care au o viaţă lungă pe zidurile pe care prind viaţă. Zheani a participat la mai multe campanii publicitare, printre care una pentru DKNY.

Călătoreşte mult, şi-a umplut trupul cu peste 20 de tatuaje (n.r. unul este postat chiar pe scalp) şi are multiple piercinguri. Ea s-a născut într-un sat din Queensland, Australia, şi este fascinată de trupul uman. 

p324-foto1-3col-190-caters_body_graffiti_14.jpg

Acest turn din Melbourne a fost desenat de tânăra artistă cu trupul

 

Sparkes şi iubitul ei vor să se mute anul acesta la Londra, Marea Britanie, şi să înceapă aici să picteze diferite clădiri.

Tânăra are peste 60.000 de admiratori din întreaga lume şi mulţi dintre ei vor să o convingă să vină să le zugrăvească într-o bună zi casele. 

Loading...

Citește și

 • suicide girls

  Suicide Girls reprezintă o comunitate online care se concentrează în jurul fotografiilor tip pin-up, prin care celebrează frumusețea. Cea mai mare parte a site-ului este accesibilă doar membrilor care plătesc. Comunitatea online s-a extins și în lumea reală, prin intermediul unor show-uri pline de sex-appeal care vând multe bilete la fiecare reprezentație.

 • insula, amanti, femei, gigolo

  Femeile din întreaga lume se înghesuie pe plaja Kuta din Bali (n.r, insulă mică din Indonezia) ca să fie agăţate de bărbaţi gigolo, specializaţi în acest sens. Ei se laudă că satisfac nevoia de dragoste a femeilor neglijate de soţi.

 • chelnerite dezbracate cafenea

  Un trend lansat în cafenele din Statele Unite ale Americii pare să îi deranjeze pe oficiali. Mike Fegan, membru al consiliului din Spokane, Washington, vrea să le interzică patronilor să-și mai lase chelnerii să servească în lenjerie intimă, deși vânzările au crescut cu până la 100% de când angajații muncesc goi. Femeile și bărbații din aceste cafenele își servesc clienții îmbrăcați doar în costume de baie.

 • festivalul sexului china

  Anual, chinezii se strâng ca la pâinea caldă să participe la unul dintre cele mai bizare festivaluri de sex din lume. Evenimentul se numește Guangzhou Sex Culture Festival, are loc în Guangzhou, iar anul acesta a ajuns la cea de-a 18-a ediție.