Peste 25 de băieți, «filmați când făceau sex cu o minoră, în baia școlii»

sex_in_toaleta.jpg

sex in toaleta
Mai mulți băieți ar fi întreținut relații sexuale cu o adolescentă de 15 ani, în toaleta școlii
foto: Hepta

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Orgie sexuală în toaleta unei școli din Florida, Statele Unite ale Americii! Mai mulți băieți ar fi fost filmați în timp ce întrețineau raporturi intime cu o adolescentă de 15 ani.

Scenele revoltătoare ar fi fost înregistrate cu telefonul mobil de alți elevi, și ulterior, publicate pe Internet cu ajutorul aplicației „Snapchat”. Potrivit independent.co.uk, în imagini ar fi fost văzuți peste 25 de băieți, însă nu se știe numărul exact al celor care au participat la orgie.

Totul s-ar fi întâmplat la Liceul South Fort Myers din Florida. Reprezentanții instituției de învățământ nu au comentat incidentul, însă au confirmat faptul că au fost luate măsuri disciplinare. Cu toate acestea, se pare că nimeni nu a depus plângere la poliție în urma celor întâmplate, iar nicio persoană nu a fost arestată.

„Am auzit că a circulat un videoclip, dar nu l-am văzut niciodată”, a declarat Petislin Cadeau, un elev al liceului american. „Șoc, dezamăgire, îngrijorare, tristețe. Este slujba noastră să ne protejăm copiii și să îi învățăm ce este bine și ce este rău”, a declarat un bărbat, părinte a două fete de 15 ani.

Imaginile nu au ajuns în posesia presei, pentru că aplicația cu ajutorul căreia au fost răspândite, Snapchat, șterge filmarea după câteva secunde după ce a fost vizualizată de utilizatorul care a primit-o prin mesaj privat.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5