Pasiune sau nebunie? Se operează de la 13 ani ca să arate ca păpuşa ei

1.jpg

Stefanie Mulic a început să îşi modifice corpul cu ajutorul mamei şi a unei mătuşi

Stefanie Mulic este o suedeză de 19 ani, celebră pe plan internaţional datorită obsesiei ei pentru operaţiile estetice. Totul a început de la vârsta de 13 ani, când şi-a pus pentru prima oară acid hialuronic în buze pentru a semăna cu păpuşa Barbie cu care se juca.

A ajuns să cheltuiască 17.000 de dolari pe an (73.500 lei) pentru a fi sigură că trupul ei nu suferă transformări. Stefanie Mulic, de 19 ani, dintr-un orăşel de lângă  Stockholm, Suedia, a fost o fetiţă răsfăţată de mama şi de mătuşa ei. Prima injecţie cu acid hialuronic în buze i-a făcut-o mama ei pe când avea doar 13 ani, de atunci şi până în prezent Stefanie a făcut nenumărate intervenţii cosmetice menite să o facă să arate ca o păpuşă Barbie. ”Am fost inspirată de mică de păpuşa Barbie, de păpuşile Bratz şi de bombele sexy din revista Playboy. La 17 ani, mă simţeam pregătită să apelez la bisturiu pentru a-mi modifica trupul”, a declarat tânăra, care cheltuie 17.000 de dolari anual pentru a se tuna constant.

3.jpg

Visul ei din copilărie a fost să semene cu păpuşa cu care se juca

De la 17 ani şi până recent şi-a modificat buzele, bărbia, obrajii, mandibula şi şi-a tatuat sprâncenele. Până la 17 ani, cheltuia câte 1.400 de dolari lunar pe injecţii în faţă şi în obraji, iar bugetul îi era asigurat de mamă şi de mătuşă. ”Mama lucrează la un salon de cosmetică şi mătuşa mea la o clinică particulară de chirurgie plastică. Ele m-au aprovizionat cu materia primă”, a recunoscut păpuşa suedeză. În viitorul apropiat, Stefanie urmează să îşi modifice nasul, să îşi scoată o coastă, să facă liposucţii în zona taliei şi a coapselor şi să îşi micşoreze fruntea. Recent, Stefanie a făcut o pasiune pentru Jenna Jameson şi Holly Madison şi după ce şi-a modificat toţi dinţii din gură vrea să facă un facelift pentru a-şi modifica trăsăturile feţei.

Loading...