Părinții au văzut asistenta medicală făcând sex pe patul fetei lor moarte

sex_oral.jpg

parinti asistenta medicala
Femeia a fost dată în judecată
Foto: Arhiva Click!

Părinții unei fete decedate au văzut o asistentă medicală făcând sex în patul pe care aceștia îl păstraseră în semn de comemorare. Melissa Dye s-a oferit să aibă grijă de casa lor în timp ce aceștia sunt în vacanță, dar nu știa că soții au pus camere de supraveghere în toată casa.

Cuplul și-a pierdut fetița de șapte ani și și-a dorit să îi păstreze camera așa cum era când micuța trăia. Melissa Dye s-a oferit să aibă grijă de casa lor cât timp aceștia sunt în vacanță. Când au ajuns acasă, au avut parte de un șoc după ce au verificat înregistrarea de pe camerele de supraveghere. Melissa nu numai că nu a avut grijă de casă, dar a făcut sex în patul fetiței lor, care era special aranjat cu toate hainele micuței. 

„Toate amintirile noastre frumoase pe care le aveam în camera aia au fost distruse de ce a făcut ea. Noi stăteam în camera aceea și aveam grijă de lucrurile fetiței noastre. Era consolator pentru noi, dar ea a stricat și asta. De ce ar face cineva sex în camera unui copil mort, acolo unde se aflăt toate lucrurile lui?”, le-a spus femeia jurnaștilor.

Melissa Dye a fost dată în judecată de către cuplul îndurerat. Femeia susține că nu a vrut să le facă rău soților și că nu s-a putut controla într-un „moment pasional”, potrivit metro.co.uk. Cu toate acestea, Melissa se luptă la tribunal cu soții care au acuzat-o de neprofesionalism și susține că nu are de ce să le plătească pagube.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1