Părinții au găsit-o pe profesoara copilului aproape goală pe Internet

gemma_laird.jpg

gemma laird
Gemma Laird (21 de ani) lucra ca profesoară suplinitoare la o școală din Anglia
foto: Twitter

Părinții unui copil au fost șocați când au descoperit-o pe profesoara suplinitoare a acestuia aproape dezbrăcată pe Internet. Femeia în vârstă de 21 de ani avea poze cu ea în lenjerie intimă pe profilul personal de pe o rețea socială.

Gemma Laird nu a crezut că fotografiile vor reprezenta o problemă în cariera ei, fiind realizate într-un studio profesional, având o carieră formată ca model. Potrivit metro.co.uk, părinții care au văzut imaginile le-au adus în atenția directoarei școlii, iar Gemma a fost concediată de la Școala Primară Bloemfontein din comitatul Durham, din Anglia.

„Mă descurcam foarte bine cu jobul și primeam păreri pozitive. Au spus că mă descurc foarte bine cu copiii. După săptămână, am fost chemată la birou și Laura Liddel, directoarea, a spus «Nu vreau să am conversația asta cu tine, dar trebuie»”, a povestit Gemma, care consideră că a fost nedreptățită.

Mai mult, tânăra susține că a fost concediată pe nedrept. „Mi-a spus că cineva a fost pe pagina mea de Facebook și a descoperit că lucram ca model. M-au reportat pentru asta. Mi s-a spus că nu vor să strice reputația școlii și că oamenii își vor pierde respectul pentru școală dacă aflau că sunt model. Un alt lucru pe care l-a zis a fost că unii dintre elevi au probleme de încredere în sine, iar ea nu voia ca ei să mă caute pe Facebook sau Instagram”, a mai relatat Gemma.

Aceasta a mărturisit că directoarea a făcut-o să se simtă ca o prostituată. „ A zis că nu vrea ca elevii ei din clasa a șasea să creadă că este acceptabil să fie model. M-a făcut să mă simt mizerabil și ca și cum aș fi o prostitută. Este ridicol”, a mai povestit tânăra.

Pe de altă parte, directoarea școlii, Laura Liddell, a declarat că toți cei angajați în instituție trebuie să fie un model demn de urmat pentru elevi. „Ne așteptăm de la membrii stafului și de la cei plasați în ucenicie să adere la anumite standarde de comportament, inclusiv privind folosirea rețelelor sociale, și să fie un exemplu bun pentru elevi”, a spus ea. „Ni s-a adus la cunoștință că imagini nepotrivite și cu care nu se potrivesc cu standardele noastre au fost publicate pe rețelele sociale de o ucenică nouă. Din nefericire, am considerat că nu avem altă opțiune decât să punem sfârșit colaborarea pentru a oferi persoanei șansa de a căuta o altă colaborare în altă parte”, a concluzionat Laura Liddell,

loading...
Loading...

Citește și

  • natalia mateut actrita comedie

    Fosta asitentă a lui Mihai Morar a evoluat profesional. După ce a renunţat la a mai conduce invitaţii în platou, Natalia Mateuţ a acceptat să apară în câteva secvenţe ale emisiunii "În puii mei" de la Antena 1. Bruneta face furori cu decolteul ei periculos de adânc.

  • roxana nemes

    Roxana Nemeş cochetează cu actoria şi şi-a intrat perfect în rol. Focoasa blondă a fost cooptată de producătorul Ovidiu Vasu în distribuția “Billion Star Hotel”, desemnat cel mai bun film străin la “US Hollywood International Film Festival”.

  • Cu abdomenul plat şi fundul obraznic, lucrat din greu la sală, Roxana Vancea e un exemplu pentru vedetele care visează la un trup subţirel. Roxana Nemeş şi Betty Salam îi ascultă cu sfinţenie sfaturile, iar rezultatele sunt spectaculoase.

  • directoare jegalia

    Directoarea unei şcoli din Călăraşi este târâtă într-un scandal sexual, cu o serie de imagini indecente apărute pe Internet. Ea neagă că ar fi în respectivele fotografii, în ciuda asemănărilor fizice.