Parcul penisurilor: turiștii se înghesuie să pozeze exponatele

ad_203466858.jpg

Parcul Haesindang penisuri sculpturi
Parcul Haesindang este plin de penisuri sculptate
Foto Metro.co.uk

Acesta este probabil cel mai ciudat parc tematic din lume și un loc unde nu este indicat să îți duci copiii minori să se joace. Pare un loc liniștit cu multă verdeață, te simți aproape de natură, dar și de...exponate neobișnuite.

Este vorba despre Parcul Haesindang, care se află în Coreea de Sud și nu, nu este o expoziție al unui „sex shop”, ci un parc tematic cu conotație sexuală, potrivit Metro.co.uk. Oriunde te-ai uita, găsești zeci de exponate care pun în evidență simbolul falic. Aceste sculpturi, unele dintre ele cu adevărat gigantice, reprezintă penisuri, majoritatea în erecție, concepute în ipostaze artistice, dar și amuzante.

ad_203466714.jpg

Parcul Haesindang penisuri sculpturi
Parcul Haesindang
Foto Metro.co.uk

 

În ciuda faptului că vizitarea acestui parc îi îndeamnă pe turiști să se gândească la diverse glume mai mult sau mai puțin indecente, locul ascunde o legendă și mai stranie. Se spune că în apropiere, cu mult timp în urmă, s-a înecat în mare o femeie virgină. Spiritul ei a început să bântuie de atunci satul din această regiune, iar afacerea cu pescuitul, care asigura traiul localnicilor a avut de suferit.

ad_203466806.jpg

Parcul Haesindang penisuri sculpturi
Parcul Haesindang
Foto Metro.co.uk

 

Aici, partea „înfricoșătoare” a poveștii se termină deoarece un pescar a avut ideea să intre în mare și să își dezvelească părțile intime, gândindu-se că în acest fel va îmbuna spiritul acelei femei. Legenda spune că imediat după ce și-a pus în aplicare ideea, pescarul a început să prindă din nou pește. De atunci, localnicii au hotărât să construiască diverse „monumente” falice pentru a îmblânzi spiritul răzbunător.

ad_203466727.jpg

Parcul Haesindang penisuri sculpturi
Parcul Haesindang
Foto Metro.co.uk

ad_203466825.jpg

Parcul Haesindang penisuri sculpturi
Parcul Haesindang
Foto Metro.co.uk

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 

Loading...
 
 

Citește și

 • cap d agde nudisti franta

  În orăşelul de la Marea Mediterană Cap D’Agde, Franţa, lumea vine să stea cât e ziua de lungă în pielea goală. Aici eşti luat la ochi doar dacă te prezinţi în public acoperit cu vreun prosop, vreo cămaşă sau alt accesoriu vestimentar.

 • cap d agde nudisti franta

  Englezii și nordicii sunt norocoși, au linii low-cost directe către cel mai apropiat aeroport de orășelul din sudul Franței în care oamenii umblă fără haine pe stradă. Dar nici pentru noi, ceilalți, lucrurile nu sunt prea complicate. Iată cum ajungi în Cap D’Agde și cât te costă un sejur complet lipsit de inhibiții.

 • sex cuplu

  Majoritatea bărbaţilor acordă o mare importanţă mărimii penisului. Din punctul lor de vedere, această calitate simbolizează virilitate, masculinitate şi forţă. Dar sunt situaţii în care, lungimea penisului depăşeşte orice imaginaţie.

 • penis imens barbati cuplu sex

  O femeie își aude telefonul sunând. Se uită după aparat, îl deschide și vede că are un mesaj primit. Când deschide mesajul, surpriză, este o poză cu un penis. Amatorii de sexting apelează adesea la trimiterea de fotografii cu părțile intime partenerului. Ce se întâmplă însă când o femeie vede prentru prima oară o poză de acest gen?

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1