Om de afaceri influent, ucis de soția stripteuză! El a crezut că s-a căsătorit cu o profesoară

nintchdbpict000296743504.jpg

crima ganna ziuzina barry pring
Ganna Ziuzina și-a ucis soțul cu sânge rece
Foto: thesun.co.uk

Ca-n filme! Un om de afaceri din Marea Britanie a fost ucis, în urmă cu nouă ani. Sentința a fost pronunțată abia marți, 24 ianuarie. Bărbatul a fost călcat cu mașina, în Ucraina. Barry Pring (47 de ani) a fost omorât de un camion furat în Kiev.

Bărbatul și-a pierdut viața chiar în ziua în care aniversa un an de la nuntă. Se căsătorise cu o stripteuză din Ucraina, care avea doar 28 de ani. Ganna Ziuina urmărea să pună mână pe averea lui și nu se mulțumea să fie doar căsătorită cu el. Bruneta voia să devină văduvă și să rămână unica stăpână pe banii omului de afaceri. Pentru procurorii britanici a fost un caz extrem de dificil, întrucât crima a avut loc în Ucraina și nu pe teritoriul Marii Britanii. Se pare că Ganna a plănuit până la ultimul detaliu crima. Berry Pring a fost ucis de un camion furat care circula cu 80 km/h și care nu a oprit după ce l-a lovit, potrivit tabloidului britanci The Sun.

nintchdbpict000296657123.jpg

crima ganna ziuzina barry pring
Barry și Gana, în ziua nunții
Foto: thesun.co.uk

 

În 2006, atunci când Barry a întâlnit-o pe Ganna, femeia s-a dat drept profesoară, dar era de fapt stripteuză. S-au logodit după doar patru zile de relație. Familia lui a crezut că Ganna Ziuina era o „fată săracă și timidă”, dar când au văzut că arată ca un manechin și-au schimbat părerea. Au crezut întotdeauna că femeia voia să pună pe banii lui Barry, dar omul de afaceri era mult prea îndrăgostit de ea. După moartea lui Barry, Ganna a oferit o serie de explicații „ciudate”, care se băteau cap în cap.

nintchdbpict000296719505.jpg

crima ganna ziuzina barry pring
Ganna și-a schimbat numele în Julianne Moore
Foto: thesun.co.uk

 

Inițial, cazul a fost inspecat de autoritățile ucrainene care l-au tratat ca pe un accident inexplicabil. A fost reclasificat drept crimă abia în 2011, după ce familia lui Barry și-a exprimat îngrijorarea că ar fi putut fi vorba de omor. Rudele lui au cheltuit în jur de 100.000 de lire pe un detectiv privat, pentur a afla ce s-a întâmplat cu Barry Pring. Deși Judecătoria Marii Britanii a dat acest verdict, familia lui Barry susține că Ganna Ziuinaia, care și-a schimbat numele în Julianne Moore, este încă în libertate și că autoritățile ucrainene nu fac nimic în această privință. Mai mult, rudele omului de afaceri spun că polițiștii de acolo sunt corpuți și au „închis ochii” la dovezile care indicau implicarea femeii în moartea lui Barry. 

 

Loading...

Citește și

  • Cea mai sexy criminală din Bosnia şi Herţegovina a ajuns după gratii. Mafioata Slobodanka Tosi, de 29 de ani, este acuzată că a ucis 5 bărbaţi, între care şi un iubit, pe care l-a aruncat în aer în 2008.

  • bomba sexy balcani criminala

    Slobodanka Tosic (29 de ani) a fost condamnată la doi ani și jumătate de închisoare, miercuri (2 martie), pentru tentativă de omor și jaf. În aprilie 2006, fotomodelul bosniac l-a ademeneit într-o capcană pe Djordje Zdrale, unul din liderii mafiei din Balcani. Ea a complotat cu rivalii acestuia pentru a-l ucide.