O nouă dovadă că ruşii sunt nebuni de legat

rus-nebun.jpg

Rusul din imagine reuşeşte să bată cuiele cu palma
foto: captură video
Citeste tot despre: 

Se cunoaşte faptul că ruşii nu au nicio reţinere în a pune în practică lucrurile cele mai trăsnite.

Un clip filmat în Rusia i-a lăsat mască pe internauţi, după ce au văzut cum un bărbat bate cuie cu palma goală. Cel mai probabil, acesta s-a încălzit înainte cu nişte votcă, astfel nu ne explicăm cum reuşeşte să înfigă cuiele cu palma, într-o bucată de lemn, fără să se rănească.

loading...
Loading...

Citește și

  • Cel mai iubit concurs din presă are fani şi-n rândul vedetelor. Fotoreporterii Click! i-au surprins recent pe Ştefan Stan şi Irinel Columbeanu în timp ce răsfoiau ziarul şi dezlipeau tichetul care aduce mii de premii.

  • Facem cunoştinţă zilnic cu cititorii noştri fideli. Maria Ailoaei (24 de ani) a câştigat 300 de lei cu ziarul preferat. Tânăra ne-a vizitat la redacţie alături de fetiţa ei de doar zece luni.

  • rechin videoclip viral

    Un tată și fiica lui se bucurau de o zi de vară la mare, pe plaja Papamoa, și își testau noua cameră de filmat GoPro, când a observat un detaliu șocant. Un rechin a trecut periculos de aproape de ei.

  • domnitor roman, top, cruzimi

    Românii au un reprezentant de marcă în topul celor mai smintiți și cruzi tirani ai lumii din toate timpurilor. Vlad Țepeș, fostul domnitor al Țării Românești din secolul al XV-lea, în mai multe rânduri, a fost inclus în acest inedit top de Matthew White, bibliotecar al Tribunalului Federal din Richmond, Virginia – SUA, a cărui lucrare, „Marea carte a inumanității. O istorie a ororilor în 100 de episoade”, a fost tradusă anul trecut și în limba română, la Editura Humanitas.